0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Patreon za raziskovanje širitve v kripto področje

Patreon za raziskovanje širitve v kripto področje

Platforma za ustvarjanje spletnih vsebin išče povratne informacije o možnem »družabnem žetonu ali kovancu ustvarjalca«.

480

Skupni ogledi

Skupaj delnic

Patreon to explore expansion into crypto realm

Vodstveni delavci Patreona so znova dražili širitev svojega podjetja v svet kriptovalut na 2021 Creator Economy Summit, ki ga organizira Informacijska plošča. Izvršni direktor Patreona Jack Conte se je pojavil z glavnim produktnim direktorjem Julianom Gutmanom in rekel:

»Res mi je všeč ideja o ustvarjalci, ki so lastniki svojih medijev in lastniki njihove vsebine. Všeč mi je ideja prenosa moči stran od institucij k posameznim ustvarjalnim ljudem.«

Conte je ugotovil, da čeprav platforma trenutno nima zaposlenih za polni delovni čas, osredotočenih na kriptovalute, je razmišljala o njihovi zaposlitvi. Gutman je nadaljeval: “Mislim, da je za nas resnični razmislek o tem, kako še naprej zagotavljamo, da ustvarjamo trajnostno ponavljajočo se prihodnost za ustvarjalce, razlog, zakaj kriptoprostor ocenjujemo širše.”

Te izjave sledijo objavi prejšnjega meseca, da podjetje išče povratne informacije od svojih strank o možnosti lansiranja kovanca/socialnega žetona. V prenosu v živo je vodja politike Patreona Lauren Crentshaw dejala:

»Slišali smo od številnih ustvarjalcev, ki jih zanima možnost, da svojim pokroviteljem ponudijo ekskluzivna članstva in ugodnosti prek kovanca ali žetona, digitalnega predmeta, ki ga lahko obdržijo in ki kaže, da so del vašega kluba oboževalcev.”

Trenutni Patreonovi pogoji storitve izrecno prepovedujejo uporabo platforme za prodajo kriptovalut izven področja osebnega naložbenega svetovanja.

V 1434, libertarec Voditelj pogovorne oddaje Dave Rubin je prešel s Patreona na sprejemanje donacij v bitcoinih zaradi tega, kar je dojel kot cenzuro s strani platforme. Prejšnji mesec je Twitter predstavil funkcijo darovanja kriptovalut, ki je integrirana v številne spletne aplikacije, vključno s Patreonom.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments