18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Payments Firm Square bi lahko zgradil strojno denarnico, Dorsey Heckled na Bitcoin...

Payments Firm Square bi lahko zgradil strojno denarnico, Dorsey Heckled na Bitcoin konferenci nad cenzuro

Payments Firm Square May Build a Hardware Wallet, Dorsey Heckled at Bitcoin Conference Over Censorship

Soustanovitelj Twitterja in Generalni direktor plačilnega podjetja Square Jack Dorsey je razkril, da njegovo podjetje v sodelovanju s skupnostjo razmišlja o ustvarjanju strojne denarnice za bitcoin. Dorsey je to razkril v tweetstormu in dejal, da želi deliti nekaj “vodilnih načel” v zvezi s tem možnim podvigom.

Dorsey: “Square razmišlja o izdelavi strojne denarnice za Bitcoin”

V petek je Jack Dorsey tvitnil o možnosti, da Square ustvari denarnico za bitcoin strojne opreme, in razpravljal o številnih načelih, ki jih podjetje vodi pri pristopu k tej temi. Ustanovitelj družbe Twitter in Square je pojasnil, da mora biti tisto, kar podjetje ustvari, “odprto”, saj je opozoril, da je “bitcoin za vsakogar.”

“Square razmišlja o izdelavi strojne opreme denarnica za bitcoin. Če bi to storili, bi ga zgradili povsem na prostem, od programske opreme do zasnove strojne opreme in v sodelovanju s skupnostjo, «je tvitnil Dorsey. »To razmišljanje želimo začeti na pravi način: z izmenjavo nekaterih naših vodilnih načel. Bitcoin je namenjen vsem. Za nas je pomembno, da zgradimo vključujoč izdelek, ki na svetovni trg prinaša rešitev brez skrbništva, “je dodal izvršni direktor Square.

Dorsey je nato dal tistim, ki so že bili pionirje brez skrbništva. denarnice, in svoje sledilce na Twitterju vprašal, kateri so “največji zaviralci, da dobijo rešitev brez skrbništva za naslednjega 100 M ljudje? ” Številni ljudje so odgovarjali na Dorseyjeva vprašanja, nekaj odzivov pa je razpravljalo o denarnicah strojne opreme brez podpore za iOS.

“Podpora za iOS. Trezor do zdaj še vedno ne podpira iOS-a iz (utemeljenega razloga.) Če rešite to rešljivo težavo, boste pridobili velik del trga, «je na Dorseyjevo nit v Twitterju odgovoril en posameznik.

“Skrbništvo ne sme biti nič ali nič,” je nadaljeval Dorsey. „Skrbništvo lahko verjetno poenostavimo s„ samopomočjo s pomočjo “. Assisted zahteva odlično zasnovo izdelka: minimalen čas namestitve, zanašanje na obstoječe naprave in zanesljivost od konca do konca. Kako naj razmišljamo o rešitvah, ki jim pomagajo ?, «je vprašal predsednik uprave Square. Nadalje je dodal:

Večina ljudi dostopa do interneta prek mobilnih naprav. Vsaka rešitev, ki jo zgradimo, mora imeti odlične izkušnje pri uporabi mobilnega telefona, kljub pomanjkljivostim in obveznostim. Brezkompromisni poudarek na mobilni interakciji bo verjetno vključeval največ ljudi. Kakšne nevarnosti so tukaj?

Dorsey se udeleži konference v Miamiju Payments Firm Square May Build a Hardware Wallet, Dorsey Heckled at Bitcoin Conference Over Censorship

Potem ko je Dorsey objavil svojo nit s približno 12 v različnih točkah, je dejal, da Square in njegova ekipa nameravata “nadaljevati pogovor.” Nadalje je ugotovil, da bo na poti poseben račun za Twitter in skladišče Github, če se bo podjetje odločilo za izdelavo strojne denarnice.

“To bomo posodobili potegnite s temi podatki, ko smo pripravljeni Hvala, “je zaključil Dorsey.

Tweet Dorseyjeve denarnice za strojno denarnico je nabral več deset tisoč všečkov in ponovnih tweetov, odkar je napovedal morebiten podvig strojne denarnice za Square. Tudi izvršni direktor Twitterja je omenil, da so pomembna vodilna načela tudi zmožnosti nivoja 2 in integracije Cash App s strojno denarnico.

TAKOJ – Predsednik Twitterja Jack Dorsey se je med dogodkom #Bitcoin.pic.twitter.com/DmebShinG0

– Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) 4. junija, 2021

Medtem se je Dorsey po objavi strojne denarnice udeležil Bitcoina 2021 ta konec tedna v Miamiju, udeleženec konference pa ga je zaslišal zaradi “cenzure” in “vmešavanja v volitve . “

” Zakaj je Jack Dorsey sploh na odru na Bitcoin dogodku? ” posameznik je tvitnil v odgovor na prekleti video.

Kaj misliš o Square razmišljanju o ustvarjanju Bitcoin strojne denarnice? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Dips as Elon Musk Tweets Broken Heart Emoji

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin konferenca, Bitcoin Hardware Wallet, Censorship, CEO Square, kripto sredstva, Hardware denarnica, heckling, Jack Dorsey, Miami, Square Payments Company, Twitter, CEO

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments