19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice PayPal, Salesforce prispeva k naložbenemu krogu TRM Labs v višini 14 milijonov...

PayPal, Salesforce prispeva k naložbenemu krogu TRM Labs v višini 14 milijonov USD

tvegani skladi obeh podjetij so se Bessemerju in drugim pridružili pri financiranju novega strateškega naložbenega kroga za TRM Labs.

474 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

PayPal, Salesforce contribute to TRM Labs’ $14M investment round

Blockchain obveščevalna platforma TRM Labs je zagotovila $ 14 milijonov v seriji A financiranje iz podjetja sredstev v kripto in tehnološkem sektorju, kar je močan signal, da veliki vlagatelji podpirajo projekte digitalnih sredstev z vedno večjo prepričljivostjo.

Podružnice PayPal in Salesforce s tveganim kapitalom so prispevale k povišici, ki jo je vodil Bessemer Venture Partners, VC z 130 IPO pod pasom. Celoten seznam vlagateljev vključuje Initialized Capital, Jump Capital, Operater Partners, Blockchain Capital in direktorje Googlove matične Alphabet Inc.

Ethan Kuzweil, partner pri Bessemer in novi član uprave TRM, je obrazložil utemeljitev svojega podjetja za vodenje naložbenega kroga:

“Ekipa v laboratorijih TRM gradi izjemno podjetje, ki bo ključnega pomena za pomoč finančnim institucijam pri varnem prehodu na nov finančni sistem za digitalno dobo TRM bo tudi v prihodnje močan partner organov kazenskega pregona in regulatorjev po vsem svetu, saj si prizadeva, da nezakoniti akterji ne izkoristijo tega novega finančnega sistema. «

TRM pomaga blockchain podjetjem, finančnim institucijam in celo organom pregona pri preiskovanju, odkrivanju in preprečevanju finančnega kriminala, povezanega s kripto. Pomembnost odkrivanja goljufij v nastajajoči kripto industriji je bila očitna že v 2019, ko je PayPal prvič prispeval k TRM Labs z naložbo v vrednosti 4,2 milijona dolarjev.

Medtem ko kripto ostaja priljubljen vektor napada za kiber kriminalce, dokazi kažejo, da kriminaliteta v tem sektorju upada, zlasti ker gre za pranje denarja. Kljub temu je povečanje zaščite pred goljufijami najpomembnejše pri vključevanju kripto sredstev.

Povezano: Ameriški uradniki izterjajo 2,3 milijona dolarjev kripto iz odkupnine Colonial Pipeline

TRM poslanstvo je “zgraditi varnejši finančni sistem za milijarde ljudi”, to pa vključuje kriptovaluto, pravi izvršni direktor in soustanovitelj Esteban Castano.

Storitve TRM bodo verjetno postajale vse pomembnejše, saj se kripto industrija širi in privablja nove uporabnike. Skupna vrednost, zaklenjena v protokolih DeFi, je presegla milijardo dolarjev 150 aprila, ko je v manj kot enem letu zrasel za desetkrat. Skupna vrednost trga kriptovalut je v začetku letošnjega leta presegla 2,6 bilijona ameriških dolarjev, preden je bila opravljena obsežna korekcija.

Prejšnji članekSredstvo za vse razrede: kaj pričakovati od Bitcoina kot zakonitega plačilnega sredstva
Naslednji članekHitreje od hitrosti novic: Kaj pomeni 41-minutni zagon za kripto trgovce

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments