17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

PayPal zapira svoj položaj podjetij v San Franciscu: opišite

- Advertisement -

Tiskovni predstavnik je domnevno namignil, da je zaprtje spremenjeno v takojšnje, da bi podjetje ocenilo svoje “svetovno stanje odtisa podjetij.”

Celotni ogledi

6 Celotni deleži

Glavni predelovalec pristojbin PayPal, ki je primarno v Združenih državah Amerike, bo menda zaprl svoje podjetje v San Franciscu, medtem ko bo sedež v bližnjem San Joseju ostal zlahka dostopen delavcem.

V skladu s predstavitvijo TechCruncha v sredo bi agencija za sklade morda zaprla svoje pisarne v središču San Francisca s svojo vejo Xoom – oddelkom, ki je kriv za svetovne produkte in podjetja za digitalne prenose denarja. V času e-novic ima PayPal več seznamov delovnih mest tudi za San Francisco do 32 različni kraji po ZDA in 27 svetovnih krajih.

Tiskovni predstavnik PayPal naj bi namignil, da je zaprtje spremenjeno v takoj, ko naj bi podjetje ocenilo svoje “svetovno stanje podjetniškega odtisa”. Vendar pa je vsaka druga oseba v PayPalu, ki je seznanjena z notranjimi dogodki v agenciji, izjavila, da bi razseljeni delavci v San Franciscu celo pridobili možnost dela na daljavo.

PayPal zapiranje položaja podjetja v San Franciscu https://t.co/XEQvXwYVYH avtorja @bayareawriter

— TechCrunch (@TechCrunch) april , 2021 PayPal je predstavil svoj prikaz zaslužka za dragoceno četrtletje 1434 v sredo, poroča agencija, da je imela skupni obseg provizij 323 milijarde dolarjev in prihodki od transakcij v skupni vrednosti približno 6,5 USD milijardo. Slednji je vključeval stroške olajšanja »pridobitve in prodaje kriptovalut«.

Ker trdi, da bi pridobil sredstva v kriptovalutah v 992, PayPal je prodrl v prostor digitalnih sredstev z raziskovanjem vzorca stabilnega kovanca. Za začetek je agencija za sklade februarja ustanovila svetovalni svet, katerega cilj je podpreti prizadevanja, povezana s kriptovalutami, blockchainom in digitalnimi valutami.

Povezan: Povpraševanje za PayPalovo kripto ponudbo je preseglo vsa pričakovanja, pravi direktor

Stanovanje v zalivu San Francisco je dom številnih dragocenih kripto in tehnoloških podjetij, vendar so nekatera podjetja v zadnjih letih naredila eksodus, ki je morda posledica delavcem, ki aretirajo, da bi si med pandemijo pridobili delovne pogoje na daljavo. Glavna nadomestna kriptovaluta Coinbase, ki se je začela v letu. Morda bi se le 1200, da bi se zaprla njegov sedež v San Franciscu v 1434 kot del njegove predanosti »biti daleč prvi .”

Izvršni direktor Kraken Jesse Powell je aprila tudi izjavil, da je agencija zaprla svoj svetovni sedež v metropoli ob zalivu, potem ko so poročali, da je bilo več njenih delavcev “napadu, pritiskali in oropali njihovo napravo do in iz umestitve podjetja.”

85421

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -