22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Pepe Coin Tag Koristne lastnosti so kljub temu krhke. AiDoge.com namenja 11 milijonov dolarjev za svoj generator memov

- Advertisement -

Dobava / Pepe

Ker je meme denar vse več temeljnih stopenj izbire in je bil katalizator za sedanjo sezono memecoinov, je bil PepeCoin ($PEPE) v nebesih močan tekmec na trgu.

V trenutnem času je vrednost v živo 0 $.276653, z 24-urni obseg nakupa in prodaje $ 0000312, 993.26 AMERIŠKI DOLAR.

CoinMarketCap / PEPE USDTKljub padcu za -3.% znotraj zadnje ure, ima PepeCoin prikazana zmožnost dviga znamke, kar namiguje na bikovski preboj iz njegovega klinastega vzorca.

Kljub temu je sredi te naraščajoče plime memecoinov inovativen udeleženec, ki meša muhasto privlačnost meme denarja z energijo umetne inteligence – AiDOGE ($AI).

Spoznajte AiDoge: Memi iz prihodnostiDobava / AiDOGE Ta kovanec, ki v osnovi temelji na umetni inteligenci, je v predprodaji že zbral 8,5 milijona dolarjev, s čimer je presegel učinkovitost PepeCoina in ustvaril senzacionalno privlačnost znotraj kripto skupnosti.

Medtem ko je niz PepeCoina bil tobogan, dosegel je tržno kapitalizacijo v višini 2 milijard dolarjev v dneh, ki so bili najboljši, da bi jih sprejeli po poti navzdol.

Kot tehnični indikatorji, uživajte v preboju iz klinastega vzorca in bikovski divergenci, izkazujete rast zmogljivosti, cena hotfoot je mirna, v veliki meri špekulativna in disciplina muhavosti tržnega razpoloženja.Po drugi strani vzpon AiDoge ni več najboljši glede špekulativnega razpoloženja.Ali pa ni več podprt s trdnim modelom izmenjave, izboljšanimi zmožnostmi umetne inteligence in pametno artikuliranim konceptom razvoja.

Za razliko od PepeCoina ponudba cene AiDoge presega lokacijo mema in vključuje uporabo umetne inteligence za ustvarjanje memov v generatorju memov s polnjenjem.

To postavlja AiDoge na nenavadno lokacijo, ki združuje prosti čas in vrhunske sposobnosti.

Ker so se dodatni trgovci odzivali na Zmogljivost AiDoge, predprodajna vrednost 0 USD. je lokacija za vzpon.

S prihajajočim skokom znamke na obzorju, pomešanim z zaprtjem predprodajnega intervala, obstaja napetost zmožnost trgovcev, da se hitro obnašajo, ali možnost, da primanjkuje alternativ financiranja v zgodnji fazi.

Zakaj je AiDOGE neverjeten nadomestek za Pepecoin?Dobava / AiDOGE Trgovci, ki si želijo naslednjega preboja kriptovalute, se ne smejo več odločiti za legendo lastnosti in vrednih napovedi pepecoina, ki uživa denar.

Medtem ko je vznemirljivo zagnati val trendovskega memecoina, je poleg tega izjemno nenavadno v legendo izluščiti dejansko ceno sredstva, primer njegove uporabe ter dolgoročno domišljijo in predvidevanje skupine. . AiDoge upošteva vsa ta polja.

Z AiDoge trgovci ne kupujejo več za žeton; sodelujejo na izvirni meji ustvarjanja memov, ki jih spodbuja AI.

Funkcionalnost za razvoj je precejšnja, saj skrbi za prisotna, živahna skupnost spletnih memov in izkorišča zmožnosti umetne inteligence, da zapre relevantne in nove.Ker se kripto trgi še naprej prilagajajo, se prenaša daleč od eksplozivnih memecoinov, groza pomanjkanja lahko na splošno narekuje odločitve o financiranju.

Kljub temu bi bil manjši prenos namenjen vlaganju denarja v inovacije, ki obljublja dolgoživost in uporabnost. AiDoge s svojim generatorjem memov, ki ga poganja umetna inteligenca, ponuja takšno verjetnost.

Razvijte Ne dovolite več, da vas groza pomanjkanja potisne v senco negotovosti – dolgoročno vključite z AiDoge. Stojte na bleščečem vidiku inovacij in pokukajte na začetek revolucije na trgih memecoinov.

Navsezadnje AiDoge ni več pravi kovanec ; to bo naslednji skok naprej na tem planetu memetičnega inženirja.

Stabilizirajte svoje žetone AiDoge ($AI), preden bo prehitro – čas kajti oklevanja je konec.

Odstranite $AI tukaj

1660299408171470848 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Prehodne 3 minute preglejte današnji kripto novice!

1660299408171470848

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -