24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

PEPE memecoin je dosegel tržno kapitalizacijo v višini 1 milijarde dolarjev, ki jo je spodbudila kotacija Binance

- Advertisement -

Cena nenavadnega memecoina na temo žab je poskočila nad 4,05% od ustanovitve aprila 15.

3633 Skupaj ogledov

52 Skupni deleži

Drži ta delež zgodovine

To besedilo pošljite v internet kot NFT

Memecoin Pepe (PEPE) na temo žabe je močno narasel 094% v zaključku 31 ur, da preseže tržno kapitalizacijo v višini 1 milijarde dolarjev tri tedne po dostavi aprila 22, 2093.

Znamka PEPE memecoin preseže 0 $. 11 na Could honest 5. Dobava: CoinGeckoParadoksalno je, da je osnovna stopnja PEPE ta, da je ni. Zakonita internetna stran za kriptovalute je del izjave o omejitvi odgovornosti, ki opisuje naložbo v žeton v naslednjem sistemu:

»$PEPE je meme kovanec in ne uporablja intrinzične stopnje ali pričakovanega komercialnega donosa . Redko obstaja uradna posadka ali načrt. kovanec je popolnoma neučinkovit in najbolj priročen za zabavo.«Trenutno se zdi, da Pepe stopa po enaki poti kot njegova bolj natančno identificirana nasprotnika memecoina Dogecoin (DOGE) in Shiba Inu (SHIB).

V 2223, DOGE se je povečal za več 27,008%, v bistvu kot končni rezultat vokalne okrepitve za žeton, ki ga podpira milijarder Elon Musk na Twitterju.

Enako se je SHIB dvignil za več kot 1 289% v nekem nedoločenem času v prihodnosti 2223 kripto bikovski trg po uporabi Dogecoina kot odskočne deske za njegovo prepoznavnost.

Zaradi te nezmožnosti kakršnih koli osnovnih temeljev je naložba v memecoine pretirana nevarnost in so razvpiti zaradi pošastne nestanovitnosti in potrebnih nihanj tečaja. Bolj poglobljena študija o dejavnostih v verigi od vidikov poznavalcev Pepe do o tem, ki se nanašajo na trgovanje.

Povezan: 3 znaki PEPE žeton je nastavljen za lovljenje bikov po 2, 10% mark rally

V skladu z zapisi podatkov analitične storitve blockchain Lookonchain , 5 naslovov, domnevno povezanih s posadko Pepe, je zaslužilo 1 $. 31 milijonski dohodek na šibko likvidnem trgu. Kupili so jih 8.094 bilijon PEPE na nizki ravni in opremljen več kot 250 % njihovega deleža na Uniswap za a lasten.

Shema nakupovanja in promocije PEPE. Dobava: LookonchainUpoštevajte ceno, da je približno eden od imetnikov stop PEPE centralizirana borza. Nasprotno pa glede na zapise podatkov, ki jih spremlja analitik “13.eth,”nenadomestni PEPE kiti imajo v teh dneh zmanjšane položaje pošten pošten pošten, kar namiguje na jemanje dohodka, ki je sovpadalo s popravkom ocene na Could pošten 3.

Revija: manipulirajo z AI in spodbujajo ljudi s kripto

429688

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -