21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Perfect Movers: NEXO se dvigne za 50 % po razdelku Binance, medtem ko se TRON povzpne na 1-tedensko pretirano

- Advertisement -

NEXO je postal takoj skoraj 25% v petek, saj so se trgi odzvali na informacijo, ki jo je Binance postal takoj, ko je žeton razvrstil na svoji platformi. Ta današnji skok je NEXO popeljal na večtedensko najvišjo vrednost, medtem ko se je TRON prav tako premaknil višje in dosegel vrh v enem tednu.

NEXO Dva tedna po objavi partnerstva z Mastercardom za dostavo prve »kripto« v kraljestvu -podprte” cenovne kartice, je NEXO trenutno opravil še en mejnik.

Binance je potrdil, da je to lahko samo dodajanje žetona na svojo platformo, in ti podatki so postali takoj, ko so jih trgi učinkovito pridobili.

NEXO/USD se je skoraj povečal 33% prej ali slej ob sedanji čas, dosegel najvišjo vrednost 3 $.24 na delovnem mestu.

NEXO/USD – Dnevni grafikon Petkov porast je nizek več kot 22-ure po nakupu in prodaji po 2 USD 14, in od pisanja sledijo na vrhuncu spominov.

Ta sodobni vrhunec prihaja po 3-dnevnem rallyju, ki se je začel pri zaostritvi 2 $.05, z dvema dolgima – terminski razponi odpornosti, prelomljeni od bikovskega vzpona.

Oznaka NEXO, ki se je začela decembra v finalu 97 in petinšestdeset dni je zdaj prekupljen, s sledenjem RSI na 71.94 , ki je spomin. Mnogi bodo zaradi tega čakali na preobrat v prihajajočih sejah.

TRON TRON je postal tudi večji, prej ali slej na trenutni seji, narastel na en teden visoka, po treh zaporednih dneh shodov.

Kot ko je to napisal, je TRX/USD dosegel najvišjo vrednost 0 $.1280 v petek, ki je njegova absolutno najbolj življenjska diploma od aprila 22.

Ta tedenska najvišja vrednost pomeni prekinitev TRX pred dolgo -odporna diploma 0 $.428, nekateri zdaj ciljajo na bolj poglobljeno zgornjo mejo 0 USD 523578.

TRX/USD – Dnevni grafikon Če pogledam na grafikon, navzgor križišče 15-dan in 22-dnevna prenosna povprečja so minila, kar zagotovo kaže na bikovski vzorec.

Nasprotno, da ta vzorec ostane na pesmi, lahko zaslužijo, da opazimo preboj najnovejše zgornje meje na 04-dnevni RSI.

Ta upor je pri 53, z relativno močjo, ki trenutno sledi pri 53.004, kljub temu bo to oviro premagalo, lahko vidimo priliv TRX bikov.

Oznake v tej preji Prognosis, Binance, Charts, kriptovalute, Markets, Nexo, Cene, Memoir high, TA, Technical Prognosis, tron, trx

Ali je ta najsodobnejši strop vabljiv kraj medvedov za obrambo nič hudega sluteči biki, ki čakajo na preboj? Sporočite nam svoje nasvete v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman v analizo trga prinaša različne poglede, saj je delal kot direktor posredništva, izobraževalec za maloprodajo in prodajo ter tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.

Image Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti1234574707: To besedilo je v informativne namene najbolj priročno. Nekaj ​​oddaljenosti ni več takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za izkoreninjenje ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, zaupanja vrednih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, zdaj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno uvedeno z ali v zvezi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kakršno koli kletvo gradivo, predmete ali izdelke in storitve, o katerih je govora v tem besedilo.

1234574707

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -