24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Peter Schiff, ki sovraži kriptovalute, bo zrušil umetniško serijo Bitcoin Ordinals NFT

- Advertisement -

Ekonomist, zagovornik zlata in navdušen kripto skeptik Peter Schiff je v tem, kar se zdi kot parodija, vendar ni več, razkril umetniško serijo sodelovalnih nezamenljivih žetonov (NFT), ki bo kmalu dati v javno prodajo.

Reakcija iz kripto soseske je bila mešana, vsi smo zmedeni, zabavljivi, dobrodošli – zlasti zagovorniki Ordinals – ali živi, ​​da bi usmerjali strašno hinavščino.

gre za dejanski vdor?

ali sem se samo teleportiral na zanesljivo časovnico ?

tako sem zmeden

— Deezy (@CryptoDmack) Morda morda prav 27, 2023 Schiff že leta aktivno napada kriptovalute – zlasti Bitcoin (BTC) – po vsej verjetnosti, ki jo dobi, poleg njegovih argumentov se resnica vrti okoli tega, da je BTC Ponzijeva shema, ki nima lastne cene.

Kljub vsemu temu je Schiff predstavil serijo “Golden Triumph” preko Mighta morda morda dobro 27 Nit na Twitterju, v sodelovanju z enim od njegovih »skupnih umetnikov«, ki se imenuje Market Designate.

»To sodelovanje obravnava običajni opis ‘Golden Triumph’ tako učinkovito kot niz odtisov in ordinalov, vpisanih v verigo blokov Bitcoin,« on je pisal.

pic.twitter.com/wgCUVQ1WIz

— Eric Wall ‍♂️ Taproot Wizard #2 (@ ercwl) Morda morda dobro 10, 50 Golden Triumph je sestavljen iz enega fizičnega opisa na platnu z oljnim platnom, ki prikazuje človeško roko, ki drži palico zlata, 50 natisne na arhivski papir, ki prikazuje enako sliko in 50 digitalne različice, vpisane kot Ordinal NFT na Bitcoin.

Serija bo prav gotovo ponujena prek javne prodaje v dveh delih, ki se bo začela 2. junija in končala 9. junija. Za Ordinals bo zadnji dražitelj prejel #1 serije , s poznejšimi 10 absolutno najboljšimi ponudniki, ki so prejeli #2 do #27 v padajočem svetu.

Po drugi strani pa se zdi, da Schiff ni dosegel velikega preobrata glede BTC in je kot alternativa prebudil kar nekaj obvestila o strokovnem znanju o blockchainu; preverljivo lastništvo virov, poštenih kot umetnost, prek NFT.

Ko je komentiral Schiffovo objavo na Twitterju, je oseba @LoneStartBitcoin zahtevala: »Torej … funkcionalno bi bilo postaviti svoje ‘zlate’ napise na Bitcoin, vendar bitcoin ni več funkcionalen?«

»Iskreno,« je odgovoril Schiff.

Povezan: Peter Schiff krivi ‘preveč izjemno vladno zakonodajo’ za poslabšanje denarne katastrofe

Poleg svojega prezira do kripto je Schiff v prejšnjem večkrat dodatno kritiziral NFT .

Za ponazoritev v objavi v blogu iz marca 2023.

»Kljub temu hkrati kot lastnik slike ne boste pripravljeni na skrbniški dostop do nje. Datoteka je bila kopirana na tisoče krat, tako da jo lahko nekdo, ki ima dostop do odkritja, gleda tako izjemno kot vi,« je zapisal.

1) Kaj pic.twitter.com/TsBqaRJnPI

— wab.eth ( @wabdoteth) Morda morda prav 10, 2023 Fascinantna alternativa v občutkih sledi analogni veni nekdanjemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki je dodatno agresivno ostro kriptovalute velikokrat prej kot začel skrbeti NFT-ji.

V decembru je Trump dražil “najbolj prevladujočo objavo”, za katero so podporniki MAGA prepričani, da je postala politično povezana, prej kot razkritje licenčne serije Trump Digital Shopping in prodajne kartice.

Revija: NFT Creator: Top 10 kripto umetnik Trevor Jones o tem, da boš bogat, rekt in bogat čim več

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -