0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Peter Schiff pravi, da ima Bitcoin Composed dolgotrajen namen padca – vrednoti BTC na 10.000 $

- Advertisement -

Ekonomist in zlati črv Peter Schiff pravi, da je za umirjenost bitcoina potrebna dolga sposobnost, da pade po zlomu kripto trgovine FTX. Poleg tega verjame, da $10V redu je natančen odtis bitcoina, ki opozarja, da se “levji delček prodaje sploh še ni začel, ampak.”

Schiff napoveduje, da ima “Bitcoin Composed dolgotrajen namen padca” Zlati črv in ekonomist Peter Schiff je opozoril v niz tvitov, ki se nanašajo na impress bitcoina, ki močno pade s sedanje ravni.

Začel je s sklicevanjem na napoved, ki jo je podal junija, da bo Occupy promoviral bitcoin za plačilo sredstev bo še slabše, ko se bo recesija poglabljala in bodo dolgoročni imetniki BTC brez plač prisiljeni napredovati. Schiff je v sredo tvitnil, da ni trajalo več dolgo, da bi se njegova napoved uresničila. prodaja se sploh ni več začela ampak. Umirjenost bitcoina zahteva dolgo sposobnost padca.

V prijavnem tvitu je dodal: »Bil sem več let opozarja, da bodo vsi ljudje, ki so zaslužili denar v kripto, tožili vsi ljudje, ki so izgubili denar v kripto. Torej hudodelsko dejanje je veliko.«

Schiff je komentiral propadlo trgovino s kriptovalutami FTX in staro priznanega izvršnega direktorja Sama Bankman-Frieda (SBF): »Nisem imel nobenih veščin SBF, saj nimam nobenega znanja niti tega, da vlagam v FTX. A če bi opravil deset minut skrbnega pregleda, bi bile škrlatne zastave očitne.« Pojasnil je:

Mnogi v kriptovalutah so bili tako brez katastrofe ogoljufani zaradi očitnega prevaranta, ki zahteva njihovo presojo o vseh kosov kripto.

Schiff misli $10V redu je zvesta vrednost Bitcoina Schiff je poleg tega delil svoje misli o najsodobnejši učinkovitosti Grayscale’s bitcoin have confidence (GBTC) in njeni povezavi z impressom bitcoina. Skeptik glede bitcoina je v petek zapisal:

V skladu z GBTC 43% minimiziraj impress na NAV, bitcoin že uspešno trguje pod $10V redu. Spodbijam, da je to pravi vtis bitcoina, saj tudi ko promovirate GBTC, dobite plačan točen denar. Toda tudi ko promovirate BTC, dobite plačan tether. Če želite pridobiti točen denar za bitcoin, morate pošteno ujeti velikanski minimalni vtis.

»GBTC trguje pri 46% zmanjšaj vtis zdaj. Edinstveno vztrajanje. Zagotovo se nekaj dogaja. Bitcoin je res v nevarnosti. Priskrbite si, kakor hočete!« je dodal zlati črv. V času pisanja se BTC trguje pri $11, 200 .

Mnogi ljudje na Twitterju se niso strinjali s Schiffom. En uporabnik je menil: »To je res neprijetno. Predstavljajte si, da bi smetili BTC, odkar je postal $46, in vsa ta leta kasneje še naprej nimaš nobenega prepričanja o nobenem vidiku tega.« Eden drugi je zapisal: »V bistvu se ukvarjam z nobeno spretnostjo, ki sem jo pridobil po tem, ko sem prodal bitcoin. Minimiziraj vtis je tudi zato, ker obstajajo hedge skladi, ki lahko najbolj spretno odločajo o GBTC, in nikoli o BTC, ki se vržejo v smeti in zasedejo, da bi jih dvignili kljub likvidnosti.«

Tržni analitik Joe Consorti je v petek na Twitterju pojasnil, da so institucije vse leto zapuščale GBTC in da se je njegova skrbniška družba Digital Currency Community (DCG) odločila, da bo ukradla dobiček, »da bi ublažila vtis prodajne napetosti na institucionalni ravni in podprla prihod sklada po asset impress (NAV).« Nasprotno pa je uspešno izvedel: »Sestavljen, ta poseg ni ustavil zmanjšanja vtisa na NAV sklada, ki se je razširil na -43.7%.«

V petek, Družba Grayscale Investments je delila datoteke o varnosti in zaščiti, povezani z njenim blagom. Podjetje za upravljanje premoženja je vztrajalo, da so digitalni viri njegovega blaga obsežni in stabilni.

Oznake v tej legendi Peter Schiff, Peter Schiff $V redu bitcoin, peter schiff bitcoin, Peter Schiff bitcoin impress napoved, Peter Schiff btc, peter schiff kripto, peter schiff kriptovaluta, Peter Schiff FTX, Peter Schiff natančen bitcoin impress, Peter Schiff Sam Bankman-Fried, Peter Schiff SBF

Kakšno ustvarjanje si predstavljate v zvezi s povratnimi informacijami Petra Schiffa? Dovolite nam, da zaznamo v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Kevin Helms Kevin, študent avstrijske ekonomije, se je srečal z bitcoini v 2016 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, izvorni sistemi, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijam. Precej redko gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za umik ali promocijo ali za predlog ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila uvedena ali domnevno uvedena s strani ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršen koli spor, blago ali podjetja, omenjena tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -