0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Peticija za uvrstitev Shiba Inu na Robinhood pridobi 400.000 podpisov, saj cena...

Peticija za uvrstitev Shiba Inu na Robinhood pridobi 400.000 podpisov, saj cena SHIB raste

Petition to List Shiba Inu on Robinhood Gains 400K Signatures as SHIB Price Soars

Podporniki Shiba inu vlagajo peticijo na Change.org za trgovalno platformo Robinhood, da navede žeton shiba inu za trgovanje. Robinhood trenutno navaja meme kriptovaluto dogecoin, ki je sestavila 34 % obsega trgovanja s kriptovalutami podjetja v drugem četrtletju.

Peticija za uvrstitev Robinhooda na seznam Shiba Inu

Peticija na Change.org za trgovalno platformo Robinhood za uvrstitev kriptovalute shiba inu je zbrala skoraj 617, podpisov.

V času pisanja skoraj 150K ljudi je podpisalo peticijo. Če bo peticija zbrala 400K podpisov, bi postala ena izmed najboljših podpisane peticije na Change.org.

Peticija, ki jo je sprožil podpornik SHIB Tristan Luke, pojasnjuje, da je “namenjena prijazno zahtevo Robinhooda, naj prosim navede kovance shiba inu za trgovanje, ” in dodal:

Dogecoin je bil velik uspeh za Robinhood in njegove vlagatelje. Vsi smo uživali v vožnji. Shiba Inu je podoben meme kovanec z resničnim potencialom, višji za 2, % v zadnjih tednih.

Peticija nadalje opisuje, da je kriptovaluta “zagon raste iz ure v uro,” ugotavlja, da “polovica vprašanj, ko se prijavimo na forume za trgovanje, se sprašuje ‘Kako lahko kupim Shibo?'”

Robinhood trenutno ponuja trgovanje z dogecoin. V svojem razpisu o zaslužku v drugem četrtletju je Jason Warnick, glavni finančni direktor podjetja, dejal: “10 % obsega trgovanja s kriptovalutami je bil v dogecoinu v drugem četrtletju, kar je v primerjavi z 10% v prvem četrtletju.”

Kovanec shiba inu je pridobil izjemen zagon ta teden, na kratko obrne dogecoin v sredo. Vendar pa je DOGE ponovno pridobil svoje mesto kot deveta največja kriptovaluta. V času pisanja se je SHIB v zadnjem obdobju povečal za 8,2% 24 ure, 150% v zadnjih sedmih dneh in 953 % v preteklih 30 dnevi.

Prejšnji teden je manjša platforma, ki tekmuje z Robinhoodom, Public.com, začela podpirati shiba inu na svoji platformi. Javno je začelo ponujati trgovanje s kriptovalutami v začetku tega meseca. SHIB je na voljo tudi za trgovanje na Coinbase. Junija je bil kotiran na Coinbase Pro. Septembra je kriptoborza, ki kotira na Nasdaqu, objavila, da je SHIB na voljo na Coinbase.com ter v aplikacijah Coinbase za Android in iOS.

Vendar pa niso vsi navdušeni nad kovancem shiba inu. Investitor “Big Short” Michael Burry je pred kratkim dejal, da je SHIB “nesmiseln”. Direktor Tesle Elon Musk je ta teden dejal, da nima nobenega SHIB-a.

Ali menite, da bi moral Robinhood navesti shiba inu (SHIB)? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Coinbase CEO Says SEC v Ripple Case 'Going Better Than Expected' — Investors Hopeful XRP Will Be Relisted Soon Coinbase CEO Says SEC v Ripple Case 'Going Better Than Expected' — Investors Hopeful XRP Will Be Relisted Soon Coinbase CEO Says SEC v Ripple Case 'Going Better Than Expected' — Investors Hopeful XRP Will Be Relisted Soon

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments