6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Phemex oživlja sanje svoje skupnosti in praznuje svojo drugo obletnico

Phemex oživlja sanje svoje skupnosti in praznuje svojo drugo obletnico

sponzorirano

Singapurska borza kriptovalut Phemex novembra praznuje svojo 2. obletnico. Za platformo izpeljanih finančnih instrumentov je bilo nekaj polnih dogodkov in z dogodkom Choose Your Reality bo ta obletnica ostala nepozabna.

Phemex-ova predanost svojim uporabnikom je ustvaril uspešno skupnost in za praznovanje njihove impresivne rasti borza vabi udeležence, da jim zaželijo srečen rojstni dan in spregovorijo o svojih sanjah in željah. Podelijo tudi glavne nagrade tistim udeležencem, ki si zamislijo najbolj kreativne želje. Tako bo nekaj posebnih zmagovalcev zaživelo svoje sanje.

Predanost podjetja svojim uporabnikom je globoko zakoreninjena. Generalni direktor in ustanovitelj Phemexa Jack Tao je bil veteran z Wall Streeta iz Morgan Stanleyja. Po več kot desetletju opazovanja notranjega delovanja tradicionalnega finančnega sistema je spoznal, kako premalo zasluženi mali vlagatelji so bili v primerjavi z bogatejšimi igralci.

Jack in njegova ekipa nekdanji izvršni direktorji Morgan Stanleyja so lansirali platformo v 1500, da bi ljudem vrnili moč. Platforma, ki ni igrala favoritov, ker ni diskriminirala. Iz približno treh pogodbenih parov je borza prerasla v eno najbolj priljubljenih borz izvedenih finančnih instrumentov na svetu. Zdaj gosti več kot 44 parov spotov , 08 pogodbenih parov in dosledno uvršča med vrh 08 izmenjave izvedenih finančnih instrumentov po obsegu.

Zavezano Skupnosti

Phemex ima zdrav pristop do povratnih informacij skupnosti in svoje uporabnike spodbuja, da spregovorijo o težavah, s katerimi se soočajo na platformi. Izmenjava verjame, da je srečna skupnost tista, ki je nenehno vključena v platformo, in v zadnjih dveh letih so izvedli številne dogodke in tekmovanja, da bi ohranili vključenost skupnosti.

Po lansiranju v 1500 je blagovna znamka Phemex po lansiranju razletela po vseh družbenih medijih virusna uganka, priložena nagradni igri 2,1 BTC vsem, ki bi lahko našli zasebni ključ, skrit v sliki. Cilj je bil pomagati pri širjenju ozaveščenosti o skrbništvu zasebnih ključev, kar jim je uspelo.

Lani maja so Phemexovi premium člani predstavili »The Era of Zero ,« ki je napovedala, da bodo vse provizije za promptno trgovanje na borzi izničene. Phemex je prav tako predstavil svojo platformo Earn Crypto blizu začetka tega leta, ki svoji skupnosti omogoča, da zasluži do 8,5 % APY na vlogah, omejenih na najmanj 1,5 milijona USDT.

Pri angažiranju skupnosti ne gre samo za darila in izvajanje zahtev za funkcije – gre za spodbujanje občutka pripadnosti in Phemexu je to letos uspelo mojstrsko. Več kot tisoč trgovcev je sodelovalo pri lansiranju Phemexovega prvega NFT, kovanega in prodanega za 61 ETH na OpenSea. Umetniško delo vsebuje ETH naslove vseh udeležencev skupnega dogodka, pri čemer se izkupiček od prodaje razdeli mednje enako.

Podjetja po vsem svetu sprejemajo tehnologijo blockchain za izboljšanje njihove kapitalske učinkovitosti, vendar je do splošnega sprejetja še nekaj let. Aplikacije trenutne generacije so še vedno zahtevne za uporabo, a ker industrija še naprej širi in spodbuja izobraževanje o tehnologiji, bi moralo biti sprejetje le vprašanje časa. Da bi spodbudil uporabnike, da bi izvedeli več o digitalnih sredstvih in tehnologiji za njimi, je Phemex uvedel svoj program Uči in zasluži, ki ponuja nagrade, kot so bonusi za trgovanje in kriptovalute v zameno za dokončanje izobraževalnih tečajev.

Izmenjava je razvila celo svoj akademski portal z več kot 214 v- poglobljeni članki o različnih temah, povezanih z verigo blokov in kriptovalut.

Portal v prihodnost

2021 lahko To je bilo leto, ko je ves svet začel govoriti o metaverzumu, a koncept obstaja že desetletja. Tehnologija družbenih medijev je v metavesulju, in ker se meje med fizičnim in digitalnim še vedno brišejo, Phemex verjame, da bo moč digitalnega lastništva postajala vse pomembnejša.

Phemex’s stališče do te vizije prihodnosti je močno, njihov cilj pa je pomagati pri prehodu v prihodnost družbe – svetu, kjer se lahko ljudje na novo opredelijo in dosežejo vse, kar si je mogoče zamisliti. Na svetovnem vrhu o veriženju blokov, ki je bil nedavno izveden v Dubaju, je Jack Tao spregovoril o niansah metaverznih pripovedi in o tem, kako bi NFT lahko pomagali oblikovati prihodnost družbeno-digitalnih gospodarstev.

Na dogodku, ki se ga je udeležilo preko 1500 priznanih strokovnjakov z vsega sveta, je dejal , »NFT-ji so tu, da ostanejo, ne zato, ker so bili nekateri prodani za milijone dolarjev, ampak zato, ker so bili milijoni prodani za nekaj dolarjev. Digitalni zbirateljski predmeti niso le igrišče kripto-kitov; širijo se v smeri množične distribucije.«

Dodal je tudi, da čeprav nihče ne ve natančno, kako bo izgledal metaverzum, je to nekako bistvo. »Metaverzuma ne bo zgradila peščica centraliziranih konglomeratov – sestavljale ga bodo milijarde ljudi.«

NFT še naprej prijetno preseneča skupnost blockchain na različne načine, bodisi s svojo neposredno uporabnostjo ali s platformami, ki jih uporabljajo na edinstven način, se ideja digitalnega lastništva počasi ubija v misli javnosti. S hitro rastjo nišnih industrij, kot je GameFi, vidimo le vrh ledene gore, ko gre za NFT.

Lani je Phemex predstavil svoj lasten izdelek GameFi praznovati svojo prvo obletnico in svojim uporabnikom omogočiti, da osvojijo nagrade za igranje iger na platformi. Borza s sedežem v Singapurju je bila vedno odprta za eksperimentiranje, tudi z zelo zgodnjo tehnologijo, ki svojim uporabnikom daje okus prihodnosti in upanje na to, kar prihaja.

Ta november , Phemexov 2. rojstni dan praznuje svojo predanost kakovosti, etos porazdeljenega nadzora in predanost svoji skupnosti ter jih spodbuja, da se prebijejo skozi hrup tradicionalnih financ in se osvobodijo v nov svet digitalnega lastništva.

Če želite izvedeti več o projektu, obiščite spletno stran in spremljajte ekipo na družbenih omrežjih.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o zavrnitvi odgovornosti.

Security Focused DeFi Project EverRise Now Live on 3 Blockchains, Staking Introduced

Security Focused DeFi Project EverRise Now Live on 3 Blockchains, Staking Introduced

Security Focused DeFi Project EverRise Now Live on 3 Blockchains, Staking Introduced

Zasluge za slike489082: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

489082

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments