19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Pivo in konji? Kombinacija popelje v digitalni prostor z blagovnimi znamkami...

Pivo in konji? Kombinacija popelje v digitalni prostor z blagovnimi znamkami NFT

Ali je to 21 posodobitev kripto tematike iz stoletja na “kruh in cirkusi”?

2809 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Beer and horses? Combination takes to the digital space with branded NFTs

Združeno kraljestvo blagovne znamke piva pilsner Stella Artois sodeluje z digitalno igro konjskih dirk, da bi sprostilo vrsto nenesenčljivih žetonov (NFT).

V torek sporočilu Stella Artois “Britanska pivovarna, blagovna znamka piva, je sporočila, da bodo uporabniki digitalne dirkalne igre Zed Run lahko zdaj ponujali kože s temo Stella Artois za svoje najljubše konje. Od torka in do sobote lahko uporabniki kripto licitirajo 1434 digitalni paketi z nezamenljivimi žetoni dirkalnih konj in izvirno umetnostjo Stella ter blagovnimi znamkami kože.

Dražbe za kože, konje in umetnine piva so na voljo na digitalni tržnici OpenSea. V času objave je najvišja ponudba za enega izmed kosov 1. 05 Zaviti eter (WETH) – približno 2 USD, 687.

Digitalni dirkalni konj z blagovno znamko kože. Vir: Stella Artois

Zed Run, zgrajen na verigi Ethereum, ponuja alternativa osebnim konjskim dirkam v času, ko so številna prizorišča zaradi COVID-a še vedno zaprta za gledalce – 19 pandemija. Igralci si lahko zaslužijo z digitalnim vzrejo in dirkanjem živali.

„Čeprav je izraz„ metaverzum “za nekatere še vedno nekaj neznanega, ta virtualni svet trenutno eksplodira in Zdi se, da bo za vedno spremenil način, kako se vsi ukvarjamo z digitalnimi izkušnjami, «je povedala Lindsey McInerney, globalna vodja za tehnologijo in inovacije v družbi Budweiser Brewing Group, matični družbi Stella Artois.

Povezano: