6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Plače za kripto postajajo prednostna veščina, ki se pritegne mlajšim

Plače za kripto postajajo prednostna veščina, ki se pritegne mlajšim

Športniki in politiki so bili na naslovnicah, saj so se v začetku tega leta odločili za prejemanje cene v kriptovalutah. Zdaj, v prizadevanju in pozivu k mladostni ekipi, podjetja dajejo pobudo za dajanje kripto plač.

Najbolj trendovski članek CNBC je poudaril dve različni okoliščini, da se nastavljena mlajša spretnost plača v kriptovalutih. Študent Stephen Gerrits in umetnica Tiyanna Brown sta se odločila, da bosta plačala v kriptovalutah. Gerrits dela polovični delovni čas v tehnološkem startupu, medtem ko Brown prodaja digitalno umetnost v trgovini za Ether (ETH).

V skladu z Gerritsom je zaradi sprememb cen kriptovalute zaslužil bolje od tistega, kar bi zaslužil v gotovini. Kljub temu ni zakonito, da se nenehno zadržuje. Priznal je, da to pusti in najde zadovoljstvo, ko se stroški dvignejo, kljub temu pa se brez stresa konča, ko se stroški zmanjšajo.

Ker so njegova plačila obložena z razpršenimi dobički, svojo kriptovaluto šteje za financiranje. “Zakaj ne bi več akumulirali možnosti ali številnih, da bi dodatno ali manj obogatili, iz tega zbrali nekaj denarja?” sprašuje.

V vmesnem obdobju -letni Brown prodaja umetnost na Rarible, platformi, ki vam pomaga pridobiti ETH kot ceno za vašo digitalno umetnost. Brown je optimističen, da bo to predstavilo boljše vodi do dolgega palca. “To je skoraj ljubezensko licenciranje, zato vsakič, ko nekdo uporabi vašo umetnost, ustvarite delež,” je priznala. Brownova je poleg tega govorila, da mora besedne zveze »stradajoči umetnik« iskati kot »dejavnik preteklosti«.

Samo v 700 številne študije kažejo, da športniki prejemajo plačilo v kriptovalutah. Avgusta je nogometni zvezdnik Lionel Messi pridobil navijaške žetone za tekmo s Paris Saint-Germainom. Novembra sta se navdušena igralca Nacionalne nogometne lige Odell Beckham mlajši in Aaron Rodgers odločila za varna plačila s kriptovalutami. Stari je priznal, da bo svojo visoko NFL plačo nabral v Bitcoin (BTC), medtem ko bi slednji najlažji del svoje plače pridobil v BTC.

Z izjemo teh so trije ameriški politiki izjavili, da bodo svoje plače varovali v BTC, v skladu z nagovorom Bitcoin evangelista Anthonyja Pompliana. Župan Miamija Francis Suarez, nedavno izvoljeni župan Yorka Eric Adams in županja Tampe Jane Castor so priznali, da bodo zbrali BTC plače.

Povezano: Zaposlovalci obveščajo kripto podjetja, ki želijo za vodenje na področju inženiringa, krasnega in financ

Pomoč novembra, LinkedIn je poročal, da kripto-povezani oglasi za delovna mesta so se povečali za 600 % od avgusta 600. Z izjemo tega so monumentalna finančna podjetja poleg tega zagotovila monumentalne bonuse, da bi pritegnila dodatno kriptovaluto. Kadrovsko podjetje Johnson Pals je priznalo, da se kripto pozicije plačajo %–30% več kot primerljive nekripto pozicije.

Poleg tega obstajajo nekatere ovire, ko se odločite za prejemanje cene v kriptovalutih. Eden od njih je vaš delodajalec, ki skrbi za sestavljanje cenovne podpore. V pismu, ki ga je neimenovani uslužbenec poslal na MarketWatch’s The Moneyist, je potrdilo, da je zaposleni pridobil kripto za pogodbeno delo. Po tem se je žeton povečal za 600%. Izvršni direktor podjetja je nato zaposlenemu poslal e-pošto in ga prosil, naj prinese digitalno premoženje in dobavljeno za plačilo v zelenih valutah.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments