17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Plačila Giant NCR, ki prinaša Bitcoin trgovanje 650 ameriškim bankam in njihovim...

Plačila Giant NCR, ki prinaša Bitcoin trgovanje 650 ameriškim bankam in njihovim 24 milijonom strankam

Payments Giant NCR Enabling 650 U.S. Banks to Offer Bitcoin Trading to 24 Million Customers

Plačilni velikan NCR in New York Digital Investment Group (NYDIG) sodeluje, da dovoli 650 ameriške banke ponuditi trgovanje z bitcoini svojim 24 milijonov kupcev prek njihovih mobilnih aplikacij.

24 Milijon kupcev 650 Banke Main Street lahko kmalu dobijo dostop do trgovanja z bitcoini

New York Digital Investment Group (NYDIG) je v sredo dejal, da 650 banke in kreditne zadruge v ZDA bodo kmalu lahko svojim strankam ponudile trgovanje z bitcoini prek svojih mobilnih aplikacij.

Možnost Bitcoin je omogočeno v sodelovanju med NYDIG in velikanskim podjetjem za plačila NCR. NYDIG je hčerinsko podjetje Bitcoin za tehnologijo in finančne storitve Stone Ridge, $ 10 milijard upravitelj alternativnega premoženja.

Forbes je dejal predsednik NCR-ja za digitalno bančništvo Douglas Brown :

Trdno verjamemo v prednosti kriptografije in strateške aplikacije. In to velja za naše bančne odnose, kot dokazuje NYDIG, pa tudi pri trgovcih na drobno, pa tudi v restavracijah in podobno.

Ustanovljen leta 800 kot Nacionalna blagajna, NCR ima zdaj več 34, 000 zaposleni v državah 160; njeni izdelki se distribuirajo v 141 države. Družbo je družba AT&T kupila leta 1991, vendar je bila ponovno ustanovljena kot samostojna družba leta 1997. Na spletnem mestu NCR piše, da je podjetje “prvi svetovni ponudnik programske opreme POS za maloprodajo in gostinstvo” in “prvi ponudnik programske opreme za bankomate z več ponudniki.”

Glede na raziskave podjetje RBR, NCR je največji ponudnik programske opreme na prodajnih mestih za trgovine z živili in druge maloprodajne prodajalne po vsem svetu z 45% tržni delež. Podjetje služi 180, 000 restavracije, trgovske verige, hoteli in drugo.

Bitcoin, kupljen prek platforme NCR, bo pridobljen iz različnih reguliranih borz OTC in prodajajo z maržo, je objavila objava in dodala, da bo banka določila provizijo za transakcijo. NYDIG bo zagotovil skrbništvo nad bitcoinom. Vendar je Brown dejal, da bo NCR morda v prihodnosti hramil kriptovaluto.

Glavni tehnološki direktor NCR, Tim Vanderham, sodeluje tudi s skoraj , 000 restavracije in druge maloprodajne stranke, ki jim pomagajo sprejeti bitcoin plačila, je nadalje razkril Brown, pri čemer je opozoril, da lahko NCR omogoči tudi trgovanje z bitcoini prek , 000 Bankomati in še več.

NYDIG je bil zaposlen s partnerji z različnimi podjetji, da bi finančnim institucijam omogočil, da svojim strankam ponujajo trgovanje z bitcoini. Družba je prejšnji teden napovedala sodelovanje s podjetjem Finserv 380 , finančne institucije ponujajo trgovanje z bitcoini. Prav tako sodeluje s Q2, da omogoči 18 milijonov uporabnikov za nakup in prodajo bitcoinov.

Kaj menite o NCR, ki to omogoča 650 banke, ki svojim strankam ponujajo trgovanje z bitcoini? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

British Bank Natwest Imposes Daily Limit on Transfers to Cryptocurrency Exchanges Over Fraud Concerns

Ark Invest Files for a Bitcoin ETF

Oznake v tej zgodbi

650 banke, banke bitcoin, trgovanje z bitcoini, nakup bitcoinov pri bankah, kreditne zadruge bitcoin, NCR, NCR bitcoin, ncr crypto, NCR cryptocurrency, nydig, prodaja Bitcoin

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta člen ticle je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments