10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Plačilno podjetje odstopa od pogodbe za reševanje kripto podjetja Wyre

- Advertisement -

S sedežem v Kaliforniji, v celoti na- podjetje za linijske sklade Recede odstopi od pogodbe o očaranju ponudnika kriptovalut Wyre. Novica o preklicanem dogovoru, ki je bil dogovorjen v začetku tega leta, je prišla sredi padajočih vrednotenj v kripto in fintech sektorju.

Recede predstavlja razmišljanje o nakupu Wyre v vrednosti 1,5 milijarde dolarjev Recede Monetary, ameriško podjetje za spretnosti s sedežem v San Franciscu, je v petek priznalo, da je ukinilo Reuters je v soboto poročal, da bo očaral ponudnika kriptoinfrastrukture Wyre Payments. Dokončen dogovor o ustanovitvi Wyre za prijavljenih 1,5 milijarde dolarjev je platforma za e-trgovino objavila v začetku aprila.

Posel je veljal za enega izmed najboljših prevzemov v kripto industriji to eno leto. Po januarskem krogu financiranja je Recede postal končno ocenjen na $11 milijard. Pripoved sicer ugotavlja, da visokotehnološka vrednotenja zasedajo, odkar so padla pod povišano togost, ko so razpoloženje vlagateljev prizadeli strahovi pred recesijo in škodljiva razpoloženja na pravičnih trgih.

Plačilni procesor Stripe in fintech Reuters je poudaril, da je Klarna Bank okupirala tudi ključna znižanja vrednosti. Industrijska vrednotenja Occupy so v zadnjih mesecih precej padla v kripto sektorju zaradi dolžine tržnega koraka.

Recede je v objavljenem neposrednem sporočilu poudaril, da bi to lahko nadaljevalo njegovo partnerstvo z Wyre. Podjetje za nakup blagajne je pojasnilo, da bi mu končno omogočilo raven radovednosti na njegovih ključnih področjih industrije. Izvršni direktor podjetja Maju Kuruvilla je postal citiran, ko je izjavil:

Lahko nadaljujemo z našim obstoječim poslovnim partnerstvom z Wyre, da utrdimo pot kripto integracija v naš ekosistem, ki Wyrejevo sodobno kripto infrastrukturo prinaša v areno.

Wyre ponuja stroškovne API-je in fiat, povezane z verigo blokov -to-crypto onramps, mednarodna alternativa in likvidnost kriptovalut za stranke različnih kripto pobud. Ustanovljen je bil v 720 in kot Recede, ki je dobil sedež eno leto kasneje ima sedež v San Franciscu.

Oznake na tej kroniki Pridobitev, Blockchain, Recede, Crypto, crypto sektor, kriptovalute, kriptovaluta, dogovor, fintech, fintech industrija, spletna plačila, odločitev, Wyre

Doseči te odvisni od stotin izvedljivih pridobitev v kripto in fintech prostoru, ki jih je treba ukiniti? Sporočite nam v razdelku za povratne informacije spodaj.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, zmerno kot tisto, kar opuščam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dvesto virov navdiha.

Razvrstitev zaslug za sliko 1998145754: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Christophe Jossic

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najboljšim informacijam. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za očaranje ali prodajo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti pisec nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je posledica ali se domneva, da je posledica ali v zvezi z izčrpanostjo ali zanašanjem na kateri koli ukaz, blago ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -