0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Plačilo nepremičnine na Bahamih v višini 121 milijonov dolarjev, ki ga je prejel FTX, drugi ljudje SBF, razkriti dokument

- Advertisement -

Propadla kripto trgovina FTX in njena ustanovitelji od nas imajo kupljene nepremičnine za skoraj $121 milijonov na Bahamih, po medijski kroniki. Vse to naj bi uničili višji vodstveni delavci podjetja, navedena dokumentacija pa ima natisnjeno.

Bankman- Fried’s Other folks Making streme to Return Vacation Home to FTX FTX, izmed nas ustanovitelja in izvršnega direktorja Sama Bankman-Frieda (SBF) in vodilnih delavcev propadle trgovine s kriptovalutami, ki jo posedujejo, prodajo najmanj 15 cena nepremičnin praktično približno $121 milijonov na Bahamih v prejšnjih dveh letih, je poročal Reuters, ki se je skliceval na informacije o nepremičninah.

Med nakupi so bile luksuzne hiše ob obali, poleg sedmih kondominijev v luksuznem letoviškem naselju Albany, ki stane skoraj $72 milijonov, podrobno podatkovno podjetje. Te je pridobila enota FTX in jih je bilo treba razpadati kot »glas ključnega osebja«, potrdilo o dokumentaciji.

Listine za eno drugo nepremičnino z obmorsko pridobitvijo vstopa v , ki se nahaja v ograjenem naselju Used Fort Bay, nas kot podpisnike požvižgajo na Bankman-Fried’s. V skladu z verjetno večino papirologije z datumom junij 15, je postalo namenjeno uporabi kot “počitniški dom.”

Tiskovni predstavnik para je odgovoril na poročanje Reutersa, Profesorja prava na fakulteti Stanford, Joseph Bankman in Barbara Fried, sta govorila o tem, da sta nepremičnino poskušala prenesti na FTX že pred postopkom komercialnega razpada, pri čemer nista pojasnila, da pričakujeta dodatna navodila.

FTX s sedežem na Bahamih, verjetno najbolj gibljiva borza digitalnih sredstev na tem območju, je vložila vlogo za poglavje 11 zaščita pred gospodarskim zlomom v ZDA novembra 11. Podjetje je postalo pod prostovoljno upravo in je izgubilo svoje licence v dveh jurisdikcijah, medtem ko je SBF odstopil kot glavni izvršni direktor.

Oblasti, od Japonske do Turčije, imajo sprožene preiskave v večini nov zlom, ki je v začetku novembra sprejel visok rep dvigov, zaradi česar naj bi milijon zbirateljev povzročil skupne izgube v milijardah dolarjev.

Eden od pomembne nepremičnine na Bahamih, ki so jih kupili trenutno odpuščeni direktorji FTX Reuters je svojo preiskavo v prvi vrsti temeljil na podatkih o nepremičninah v oddelku Bahamov Registrar Frequent’s Division for FTX, Bankman-Fried, njegovega od nas in verjetno večine ključnih direktorjev trgovine. Med njimi so listine za 3 kondominije na obmorskem mestu v Recent Windfall, imenovanem One Cable Seashore, ki stanejo med $637,000 in 2 milijona dolarjev in so ga prodali Bankman-Fried, Nishad Singh, obledeli vodja inženiringa pri FTX, in soustanovitelj FTX Gary Wang.

Singh in Wang, ki skupaj z drugimi vpletenimi udeleženci nista več komentirala, sta bila med vodstvenimi delavci FTX s previsokimi ocenami, ki jih je nova uprava podjetja ne predolgo odpustila. Podatki o nepremičnini za v bistvu najdražjo natančno nepremičninsko dvigalo, $19-milijonski penthouse v letovišču Albany, je podpisal predsednik FTX Property, Ryan Salame.

V predložitvi ameriškega sodišča s sodiščem za gospodarski zlom okrožja Delaware je nov izvršni direktor FTX, John Ray, govoril o tem, da je razumel, da so bila sredstva podjetja v soseski FTX propadla, da bi “povzdignili domove in druge najgloblje predmete za delavce in svetovalce.” Sedež FTX na Bahamih je zdaj prazen, je dodala kronika.

Tags o tej zgodbi bahami, Bankman-Fried, Monetary rupture, direktor, Crypto, crypto trgovina, kriptovalute, kriptovalute, nadomestni, vodilni, ustanovitelj, ftx, domovi, od nas, nepremičnine, lastnina, nakupi, veljavno posestvo, podatki, kronika, Sam Bankman-Fried, sbf

Kakšne so vaše možnosti glede razkritij v zvezi z nakupi nepremičnin, ki so jih opravili FTX in njegovi vodstveni delavci na Bahamih? Razkrijte nas v spodnjem delu komentarjev.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, raje kot tisto, kar dosežem.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.

Zasluge za sliko 2209207659: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je v celoti namenjeno informativnim funkcijam. To milje zdaj ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za posedovanje medsebojnega delovanja ali prodaje ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne nudi investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, ne glede na to ali ni več, za kakršen koli prelom ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli pripombni material, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori na seznamu točno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -