13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice PlanetWatch objavlja uvrstitev žetona PLANETS na borzo Bitfinex

PlanetWatch objavlja uvrstitev žetona PLANETS na borzo Bitfinex

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Planetwatch, francoski zagon, ki decentralizira in spodbuja spremljanje okolja, je sporočil, da bo njegov uporabni žeton PLANETS 4. junija uvrščen na Bitfinex. PLANETS so prvo Algorand Standard Asset (brez stabilcoinov), ki ga podpira večja mednarodna borza.

Claudio Parrinello, izvršni direktor PlanetWatch, je dejal: “To je glavni mejnik za PlanetWatch. Manj kot 18 mesecev po ustanovitvi podjetja in kljub COVID- 19 pandemija, uspeli smo dokazati, da je naše Pametno mesto kot Storitvena rešitev, ki temelji na uvajanju senzorjev v skupnosti in podatkih o kakovosti zraka, ki jih izvajajo množice, lahko na hiter in stroškovno učinkovit način dostavi podatkovne vire v poslovnem razredu. «

PlanetWatch revolucionira način merjenja kakovosti zraka z uporabo blokovne verige Algorand, senzorji z omogočeno IoT in analizo podatkov na osnovi umetne inteligence. PlanetWatch spodbuja državljane, da upravljajo senzorje kakovosti zraka in si prislužijo žetonske nagrade za podatkovne tokove.

Sean Lee, izvršni direktor fundacije Algorand, je dejal: »Veseli smo, ko Bitfinex podpira žeton PLANETS. Ekipa PlanetWatch je pokazala izjemno vizijo in inovativnost pri ustvarjanju koncepta aaS “Smart City” in izbiri ekosistema uporabnih žetonov na trajnostnem, ogljično negativnem blockchain omrežju Algoranda. Veseli smo, ko svet odkriva neverjeten potencial množičnega spremljanja kakovosti zraka in žetona PLANETS. «

PlanetWatch se osredotoča na onesnaževanje zraka, ker povzroči več kot 7 milijonov smrtnih primerov na leto (vir: WHO). Poleg tega nedavne študije zagotavljajo dokaze, ki povezujejo dolgoročno izpostavljenost onesnaženju zraka s povečanjem smrtnosti zaradi COVID – 19, pa tudi znatno tveganje za okužbo z aerosolom v zaprtih prostorih, kjer je kakovost zraka lahko pokazatelj nevarnosti okužbe.

PlanetWatch močno podpirajo odmevni partnerji, kot so Algorand, Algorand Foundation in CERN, vodilni laboratorij za fiziko v svetu, kjer se je rodil splet.

Kot ponudnik okoljskih podatkov je bila družba PlanetWatch naravno vodena do partnerja z Algorandom, ki zagotavlja zelo razširljivo, decentralizirano in varno verigo blokov, ki je tudi ena izmed najbolj zelenih za porabo energije. Kar zadeva CERN, je PlanetWatch edino podjetje v svetovnem ekosistemu blockchain, ki je uradno “odcepitev CERN-a”.

Mreža PlanetWatch raste zelo hitro. Trenutno vsebuje približno 700 senzorjev, večinoma v Evropi in ZDA. Na podlagi trenutnega namestitvenega cevovoda 1, 000 mejnik senzorja bo dosežen v nekaj tednih. Za več informacij o Planetwatch obiščite https://planetwatch.io in za dodatne informacije o Algorandu obiščite https://algorand.com .


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Payments Firm Square May Build a Hardware Wallet, Dorsey Heckled at Bitcoin Conference Over Censorship

Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments