24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Platforma Blockchain Parex, ki jo spodbuja ekipa, je zbrala 6․5 milijonov USD

- Advertisement -

pritisni izvor

IZJAVA ZA JAVNOST. Parex je uspešno razvil ekosistem DAO, ki ga vodi soseska, z načrtom svojih ParexChain, Parex Pockets, RaccoonSwap, Replace in raznolikih decentraliziranih zmogljivosti. Podjetje je v novem krogu financiranja zagotovilo 6,5 milijona ameriških dolarjev. Sredstva sta prej zagotavljala DWF Labs, ki je vložil 3 milijone ameriških dolarjev, in Bitgert Ventures, finančna veja trgovine s kriptovalutami Bitgert, ki je vložila 3,5 milijona ameriških dolarjev. Krog financiranja je bil nekoč izveden zakonito, saj je Parex pripravljal svojo infrastrukturo ParexChain, ki je zasnovana tako, da zagotavlja ekosistem veriženja blokov DAO, ki je v celoti usmerjen v soseščino. Sredstva bodo Parexu omogočila prizadevanja, da okrepi svoja prizadevanja za vzpostavitev učinkovitega ekosistema DeFi in DAO. Segment financiranja bo namenjen rudarjenju in podpori rudarjenja Parex. Sodobne izbire verige blokov za zmanjšanje inflacije

Liam Anthony, izvršni direktor Parexa, je izrazil zadovoljstvo nad DWFLabs in Bitgert Ventures, dvema uglednima vlagateljema, ki verjameta v Parexovo obetavno prihodnost. »Kot podjetje se Parex posveča razvoju progresivnih izbir blokovnih verig, ki dajejo prednost vključevanju soseske in znižujejo inflacijo. S podporo in strokovnim znanjem velikih vlagateljev, ki imajo radi DWFLabs in Bitgert Ventures, smo še močnejši, ko se opremljamo za izvor PEP 20 Mainnet,« je rekel. »Kmalu lahko protestiramo proti testnemu omrežju PEP-20 infrastrukturo blockchain in ustvarite ogromno kampanjo AIRDROP.« Parex zagotavlja ekosistem decentralizirane samozadostne organizacije (DAO), ki vključuje ogromen izbor izbir, ki je enakovreden algoritmu za rudarjenje enega v obliki, zasnovanem za varčevanje z inflacijo, žetonom ekosistema, infrastrukturo verige blokov, decentraliziranimi zmogljivostmi, kripto žepi in trgovino s kriptovalutami.

Stik: Liam Anthony, knowledge@parex.market


To je obvestilo. Bralci bi lahko prav tako preprosto sestavili premor, da bi dobili skrbni pregled prej, kot da bi sprejeli kakršne koli ukrepe, povezane s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali podjetij in izdelkov. Bitcoin.com ni več odgovoren, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli protestni material, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih je bilo govora v clicking originate . Mediji Bitcoin.com je glavni vir za vse, kar je povezano s kripto. Obrnite se na medijsko ekipo na classified ads@bitcoin.com, da se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, poddaje in raznolike izbire.

Predstavljajo kredite 238062151: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

27632086

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -