20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Platforma DeFiFi s sedežem v ethereumu zbere 5 milijonov dolarjev za strateške...

Platforma DeFiFi s sedežem v ethereumu zbere 5 milijonov dolarjev za strateške naložbe

Investicijski krog je vodil ParaFi Capital skupaj z Defiance Capital, Lightspeed Venture Partners, Blockchain Ventures, Fenbushi Capital, OKEx, StarkWare in Longhsh Ventures. Sodelovali so tudi angelski vlagatelji iz Synthetix, Aave in Enzyme.

7909 Skupno ogledov

27 Skupaj delnice

Ethereum-based DeFi platform DeversiFi raises $5M in strategic investments

DeversiFi, decentralizirana finančna platforma, ki temelji na Ethereumu, je zagotovila 5 milijonov dolarjev za strateške naložbe nekaterih največjih podjetij tveganega kapitala v kripto, s čimer je poslal močan signal, da povpraševanje po možnostih DeFi ostaja močno.

DeversiFi namerava trgovanje z DeFi omogočiti bolj dostopno, kar bo uporabnikom omogočilo vlaganje, trgovanje in pošiljanje žetonov, ne da bi morali plačevati pristojbine za plin. Platforma je marca objavila svoj žeton za upravljanje DVF 25 s fiksno ponudbo 100 milijonov. Decentralizirana borza se je junija znova zagnala kot DeversiFi 2.0 2020, ki je vključevala tehnologijo skaliranja dveh plasti Starkware kSTARK.

Will Harborne, soustanovitelj podjetja DeversiFi, je opisal pomen skaliranja dveh slojev za Ethereum:

“Prilagajanje ravni 2 je bistvenega pomena za načrt Ethereuma. Ustvarjamo središče za vlaganje, zamenjavo, pošiljanje in posojanje žetonov brez trenja in stroškov plasti 1. Kot več uporabnikov na krovu vidimo, da so integracije s centraliziranimi borzami pomembne za znižanje ovir za dostop do L2 DeFi. ”

“DeversiFi oživi visoko zmogljivo izkušnjo trgovanja z DeFi-jem, ne da bi plačeval visoke pristojbine za plin,” je dejal Santiago Santos, partner pri družbi ParaFi Capital. “Ethereum in DeFi letos prehajata iz klicne povezave v širokopasovno povezavo z L2, DeversiFi pa je v ospredju tega prehoda, ki na koncu uresničuje obljubo, zakaj bo DeFi jedel CeFi: hitreje, bolje in ceneje.”

DeFi še naprej privablja velike naložbene tokove in uporabnike z vsega sveta. Industrija je dosegla vrhunec v začetku tega meseca, saj je skupna vrednost zaklenjenih vrednosti (TVL) v protokolih DeFi presegla $ 163 milijarda, po podatkih industrije. V času objave je DeFi-jev TVL znašal $ 143 .5 milijard.

Razcvet DeFi se je nadaljeval, tudi ko so se glavni kripto trgi konec tedna razprodali. V času pisanja je večina glavnih žetonov DeFi poročala o dobičkih v preteklosti 24 ure.

Prejšnji članekMATIC pravi “ne” kripto medvedom z novimi najvišjimi vrednostmi, tedenski dobički blizu 120%
Naslednji članekNvidia razširja omejitve kriptokopavanja na najnovejše igralne grafične kartice

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments