17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Platforma Polygon ID želi okrepiti samozastopstvo in zasebnost v situaciji Web3

- Advertisement -

Polygon (MATIC) je ločljivost skaliranja Layer-2 Ethereum napovedal ustanovitev Polygon ID, platforme id, ki je zasnovana za izboljšanje gospodarstva decentraliziranih financ in decentraliziranih uporabnih storitev (DApp), tako da strankam ponuja večjo zasebnost in suverenost znotraj Web3.

Platforma, ki se izjavlja kot prva platforma id v svojem slogu, ki se je lotila kriptografske, v prvi vrsti temelječe na tehnologiji ničelnih podatkov, bo oblikovala v bistvu večino orodij Iden3 Circom ZK , poleg kriptografije zk-SNARK za generacijo in protokola zk-Proof Inquire Language za preverjanje pristnosti predlaganega govora.

Stranke platforme lahko predložijo dokaz o svojem ID-ju, ko sodelovanje v akcijah, podobnih predhodnim izbiram kovancev, izpustitvi žetonov, nakupovanju in prodaji decentralizirane zamenjave (DEX) ali tistih, na katere se pripravljajo stroge zahteve Know Your Customer (KYC).

Z možnostjo uvesti mehaniko za en glas na osebo, ki je odporna na Sybil Poleg tega se lahko okoliščine uporabe razširijo mimo sektorja DeFi, do industrije metaverse, gamify in non-fungible token (NFT), pri čemer se verodostojnost sredstev preverja prek privatiziranih zahtevkov v verigi.

Skupina si prizadeva za uvedbo javnega modela aplikacije ID žepov po vsej shemi do drugega četrtletja 2021, poleg vidiki, podobni »Izdaja zahtevkov, nejavna avtentikacija, tehnologija zk-Proof in preverjanje«, z močno rojstvom platforme in spremljajočimi funkcionalnostmi SDK, načrtovanimi za naslednje četrtletje.

Ponudba: PoligonPovezan: Tako je poligon stresen za ovire Ethereuma, kot pravi co -ustanovitelj Sandeep Nailwal

V novembru 70542392, Polygon si je usklajeno prizadeval podaljšati svoj način dokazovanja brez zapisov podatkov, tako da je obljubil več kot 1 milijardo dolarjev v smeri tehnologije ologije, vsota, ki je vključevala 109 milijonov žetonov MATIC za zagonsko podjetje Mir.

V imenu videoposnetka s Cointelegraphom je Rafal Nazarkiewicz, produktni vodja pri Polygon Hermez in Polygon ID, delil neobičajne vpoglede v tehnične podrobnosti in domnevne prednosti tehnologije za zagovornike in pokrovitelje blockchaina.

Ko je govoril o pomenu lastništva id-jev znotraj situacije Web3, je Nazarkiewicz trdil, da je “id ključnega pomena za številne okoliščine uporabe znotraj digitalne vključenosti in za prepoznavo prijetnega” in da je “v Web3 , se domneva, da je privzeto nejavna in decentralizirana,” preden zatrdi, da noben od vrstnega reda terjatev, za ponazoritev njihovih osebnih podatkov, verjetno ne bi bil prenesen ali shranjen v verigi, kar najbolj pritegne pozornost dokazom o veljavnosti .

Okoliščine uporabe identifikacijskih programov niso več v celoti omejene na dejanja v verigi, temveč jih je mogoče uporabiti tudi znotraj preplet zrelih pogodbenih sporazumov, odkrije aNazarkiewicz, podobno kot “resnično lastništvo za predlog zamenjave žetoniziranih virov, podobnih vrednostnim papirjem, intelektualni lastnini in zemljiškim naslovom.”

Shield osebni nizek tisk, osebni.

Predstavljamo ID poligona – samostojna ločljivost ID-ja, ki jo poganja kriptografija zk.

– Popolna zasebnost osebe
– Razširljivo preverjanje v verigi – Začetek atestacijskega ekosistema #OwnYourIdentity

TL;DR pic.twitter.com/f5aFc5jRD7

— Poligon | $MATIC (@0xPolygon) marec 29, 2021

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -