6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Platforma za posojila, zavarovana z NFT, Arcade zbere 15 milijonov dolarjev za...

Platforma za posojila, zavarovana z NFT, Arcade zbere 15 milijonov dolarjev za sferično financiranje

Lauren Stephanian iz Pantera Capital je priznala, da bi zavarovanje NFT s platformo morda spodbudilo sodelovanje institucionalnih trgovcev.

78350
Celotno pogledi

33

Celotne delnice

NFT-collateralized loan platform Arcade raises $15M in funding round NFT-collateralized loan platform Arcade raises $15M in funding round

Arcade, platforma, ki strankam omogoča, da uveljavljajo nezamenljive žetone (NFT) kot zavarovanje za posojilo, je zbrala $1434 milijona v zaporedju A sferično financiranje s sodelovanjem Pantera Capital.

V sporočilu v sredo je Arcade priznal Pantera, Castle Island Ventures, Franklin Templeton Blockchain Fund, Golden Tree Asset Administration, Eniac Ventures, Protofund, Potentially Nothing Capital in Lemniscap poleg angelskih trgovcev, izvršnega direktorja BlockFi Zaca Princea in izvršnega direktorja Quantstamp Richarda Ma, sta bila znova pri naložbi, tako da boste preprosto želijo morda povezati posojila z zavarovanjem NFT s stanovanjem decentraliziranega financiranja. Platforma poleg tega izhaja iz nejavne izdaje s 3,3 milijona dolarjev skupnega obsega posojil, zavarovanih na celotnem znesku milijonov virov.

Soustanovitelj Arcade Gabe Frank je priznal zgodbo NFT za dobro znano rezino vedno naraščajočega trga DeFi, katerega cena je zaenkrat več kot $33 milijarda fraz skupnih stroškov zaklenjena. “Kljub temu pomanjkanje infrastrukture v DeFi-ju onemogoča imetnikom NFT, da bi dosegli likvidnost svojih deležev brez velikih tržnih omejitev,” je priznal.

Stran LinkedIn Arcade razkriva najmanj Delavci s sedežem v ZDA, pri čemer podjetje trenutno zaposluje za različne vloge, poleg višjega inženirja instrumentov, specialista za vodilne sposobnosti in koordinatorja skupine delavcev. Lauren Stephanian, direktorica pri Pantera Capital, je priznala, da je zavarovanje NFT s strani platforme po vsej verjetnosti spodbudilo sodelovanje »institucionalnih posojilodajalcev, Američanov s pretirano zasluženimi cenami, DAO-jev, podjetij z NFT na svojih listih stabilnosti in zbiralcev NFT«.

Povezano: