0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Play-to-Earn Gaming Guild zbere 18 milijonov dolarjev v krogu financiranja, ki ga...

Play-to-Earn Gaming Guild zbere 18 milijonov dolarjev v krogu financiranja, ki ga vodijo blagovne znamke Animoca

Igraj za zaslužek (P2E) blockchain igralni ceh je zbral $ milijon v krogu financiranja serije A glede na objavo v sredo. Avocado Guild je podrobno navedel, da je podjetje zbralo sredstva od vlagateljev, kot so Animoca Brands, Goldentree Asset Management, Three Arrows Capital in Solana Ventures.

P2E Organizacija Avocado Guild zbere $18 Milijon od strateških vlagateljev

Po objavi Avokado Guilda v sredo je organizacija zbrala $

milijonov od strateških vlagateljev. Zvišanje kapitala je izviralo iz kroga financiranja serije A, ki je dal Avocado Guildu skupno oceno približno $24 milijonov.

Avocado Guild’s Serija A Fundraise se je uradno zaključila pri $ Milijon, ki ga vodi @animocabrands @kyled24 @hashed_official #QCP Soteria

Hvala našim vlagateljem in kar je najpomembneje našim sošolcem Avocadian.

Čas je za gradnjo prihodnosti P2E. #avocadodao pic.twitter.com/mdAH9MzpHZ

— Avokado Guild 🥑 (@Avocadoguild) november , 2021

Avocado Guild je v bistvu ceh P2E blockchain iger, ki izkorišča različne uspešne igre naslovov za podporo igralcem iger. Igranje blokovnih iger je bilo letos velik zalogaj in glede na nedavno študijo večina inženirjev programske opreme, posvečenih področju iger, začenja vključevati tehnologijo veriženja blokov.

“Na srce vsakega igralca NFT je želja po uspehu in boljšem življenju,« podrobno opisuje spletna stran Avocado Guild. “Avocado Guild (AG) je ceh igraj za zaslužek, katerega cilj je odkleniti priložnosti, ki spreminjajo življenje, in nagrajujoče izkušnje za člane svoje skupnosti.” Po navedbah organizacije so financiranje serije A vodili Animoca Brands in QCP Soteria Node.

Poleg QCP Soteria Node in Animoca Brands, Binance Smart Chain, Goldentree Asset Management, V krogu financiranja so sodelovali Polygon Studios, Three Arrows Capital in Solana Ventures. Po mnenju Avocado Guild se želi organizacija razširiti na različne igre P2E blockchain in postati decentralizirana avtonomna organizacija (DAO), imenovana Avocadodao.

Igranje za zaslužek z blockchain je letos vroča tema in mnogi verjamejo, da je to prihodnost spletnih iger in iger za več igralcev, medtem ko se mnogi drugi ne strinjajo s to vizijo. Ubisoft je omenil blockchain igre v nedavnem poročilu o zaslužku, izvršni podpredsednik iger na srečo pri Microsoftu pa je nedavno obravnaval NFT igre. Igralni velikan Square Enix razmišlja o vstopu v industrijo iger na področju blockchain in Morgan Stanley verjame, da je metaverse naslednja velika naložbena tema.

Oznake v tej zgodbi

Animoca Brands, Avocado Guild, Avocadodao, Binance Smart Chain, blockchain igre, blockchain igre, igre, Goldentree Asset Management, NFTs, P2E, igrajte za zaslužek, poligon Studios, QCP Soteria Node, Solana Ventures, Three Arrows Capital

Kaj storiti misliš, da bi Avokado Guild zbral $18 milijonov in njeni načrti, da postane DAO? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Crypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ CollapsesCrypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ Collapses

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1496260313

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments