15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Po mnenju strokovnjakov kitajski trgovci še vedno močno vplivajo na kripto trg

Po mnenju strokovnjakov kitajski trgovci še vedno močno vplivajo na kripto trg

chinese traders

Kitajski trgovci še vedno izvajajo vpliv na trgu kriptovalut, tudi z vsemi različnimi vprašanji, s katerimi se morajo zdaj soočiti, da lahko delujejo. Tako meni več strokovnjakov s tega področja, ki so pretehtali, kako nedavne prepovedi in predlogi o prepovedi s Kitajske resnično vplivajo na to, kako kitajski imetniki vreč, ki poslujejo na azijskih in svetovnih borzah.

Kitajski trgovci še vedno veliki na trgu

Kitajski trgovci imajo še vedno velik vpliv o tem, kako se kripto trgi gibljejo tudi ob vseh težavah, ki jih imajo, po mnenju različnih strokovnjakov z znanjem o tem, kako delujejo azijski trgi. Ti trgovci kljub zaostanku vseh vladnih predpisov še vedno poslujejo, izkoriščajo sive trge in druge storitve, ki jim omogočajo, da lokalno valuto zamenjajo za kripto.

Novice o Kitajska i se sklicuje na stroga opozorila v smeri trgovanja s kriptovalutami in začetne ponudbe kovancev (ICO) niso nove: Kitajska je od

svarila pred temi dejavnostmi , ko je prepovedala domače borze kriptovalut. Zdaj se je to navidezno razširilo na področje rudarjenja kriptovalut. Kitajski podpredsednik vlade Liu je dejal, da bi morala država “zatirati rudarjenje in trgovanje z bitcoini”, izjava, ki je prejšnji teden ustvarila nekatere pogoje za veliko odlagališče na trgu.

Vendar pa so po besedah ​​Matthewa Grahama, izvršnega direktorja lokalnega podjetja blockchain Sino Global Capital, kitajski trgovci še vedno zelo močni na trgu. Graham je izjavil:

Upad vpliv kitajskih trgovcev z bitcoini je pretirana zgodba. Dejstvo je, da imajo kitajski trgovci še vedno velik vpliv.

Bobby Lee, ustanovitelj BTCC, eden od s tem mnenjem so se strinjale tudi prve kitajske borze kriptovalut. Lee je poudaril:

Mislim, da je zdaj več kitajskih trgovcev. Bitcoin je pridobil red velikosti v ceni

Kako se to dogaja?

Po i zaradi ostrih predpisov do večine storitev, povezanih s kriptovalutami, se je zdelo, da je sivi trg na morju zadovoljil povpraševanje po teh sredstvih. Zdaj obstajajo storitve, ki kitajskim državljanom omogočajo, da spremenijo svojo lokalno valuto juan v stabilne kovance, kot je USDT. Trgovci imajo zdaj USDT možnost, da svoje podjetje preusmerijo na zunanje borze, ki omogočajo kripto trgovanje s kripto.

Na ta način renminbi pri nakupih kriptovalut skorajda ni uporabljen vsaj uradno. Bobby Lee se s tem strinja in navaja:

“Ni jim več treba imeti opravka z nakazili RMB, premika se v družbo za plačila USDT in prehod v bitcoin in iz njega. Postaja podzemna valuta. «

Lee poudarja pomen, ki ga USDT ima za kitajske trgovce kot sredstvo za dosego trgovanja na mednarodnih borzah.

Kaj menite o vplivu kitajskih trgovcev na trgu kriptovalut? povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Guggenheim CIO Scott Minerd Predicts More Bitcoin Sell-Off but Remains Bullish Long Term

Shark Tank’s Kevin O'Leary Expects Flood of Institutional Money Into Bitcoin When ESG Standards Are Met

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments