17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Po obsežnem obvestilu o nakupu BTC MicroStrategy pravi, da lahko na zalogi...

Po obsežnem obvestilu o nakupu BTC MicroStrategy pravi, da lahko na zalogi proda do milijarde dolarjev

Podjetje je izjavilo, da namerava prihodek od ponudbe uporabiti “za splošne korporativne namene, vključno s pridobitvijo Bitcoina.”

11108 Skupno ogledov

19 Skupaj delnice

Following massive BTC purchase announcement, MicroStrategy says it may sell up to $1B in stock

Istega dne je podjetje za poslovno obveščanje MicroStrategy napovedalo, da bo porabilo 488 milijonov izkupiček zasebne prodaje za nakup Bitcoina, je družba dejala, da bo iz istega razloga morda prodala tudi do milijardo dolarjev svojih delnic.

V ponedeljkovi vložitvi S-3 za ameriško komisijo za vrednostne papirje in borzo je MicroStrategy dejal, da bo uvedel ponudbo vrednostnih papirjev “na trgu”, ki bi ji sčasoma omogočila prodajo do milijarde dolarjev skupnih delnic razreda A. Podjetje je sporočilo, da namerava prihodek od ponudbe uporabiti “za splošne poslovne namene, vključno s pridobitvijo Bitcoina.”

“Bitcoin ne plačuje obresti ali drugih donosov in tako sposobnost ustvarjanja donosnosti naložbe iz neto prihodkov od te ponudbe bo odvisna od tega, ali bo vrednost Bitcoina po naših nakupih Bitcoinov povišana z neto prihodki od te ponudbe, «je dejal vložek. “Prihodnja nihanja cen trgovanja z bitcoini lahko privedejo do pretvorbe Bitcoina, kupljenega z neto prihodki od te ponudbe, v gotovino z vrednostjo, ki je bistveno nižja od neto prihodkov od te ponudbe.”

Povezano: MicroStrategy bi lahko zadrževal več kot 4 milijarde USD v Bitcoinu po zadnji zasebni ponudbi in kripto nakup

Glede na prijavo SEC je MicroStrategy imel 1434 , 40 Bitcoin (BTC) – približno 3,7 milijarde USD v času objave – od 4. junija, danes pa je podjetje reklo, da namerava kupiti dodatnih USD 488 milijonov v kriptovaluti. Iz vloge je razvidno, da je MicroStrategy kupil obstoječa imetja po povprečni ceni BTC v višini $ 24, 450, kar pomeni, da se je vrednost vrednosti njegovega kripto povečala za skoraj 1,5 milijarde ameriških dolarjev.

Če bi podjetje vso naložbo v višini milijarde ameriških dolarjev ponovno uporabilo za naložbe v Bitcoin, bi dodajte približno 25, 00) 0 kovancev na svoj blagajne po trenutni vrednosti $ 40, 150. Cena kripto sredstva se je v zadnjem času zvišala za več kot 8,8% 24 ure.

Prejšnji članekCena Algoranda (ALGO) se krepi, ko institucionalni vlagatelji podpirajo projekt
Naslednji članekPodatki o izvedenih finančnih instrumentih na Bitcoin kažejo, da so profesionalni trgovci prezrli današnjo črpalko v višini 41.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments