2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Po odpravljanju težave s povezljivostjo naj bi za nekatere uporabnike padla Coinbase

Po odpravljanju težave s povezljivostjo naj bi za nekatere uporabnike padla Coinbase

Coinbase je imel v preteklosti trikrat težave s povezljivostjo 30 dni, po uradnih podatkih.

580

Skupni ogledi

30

Skupni deleži

Coinbase reportedly down for some users after fixing connectivity issueCoinbase reportedly down for some users after fixing connectivity issueCoinbase reportedly down for some users after fixing connectivity issueCoinbase reportedly down for some users after fixing connectivity issue

Menjalnica kriptovalut Coinbase, ki kotira na Nasdaqu, naj bi se še naprej soočala z nekaterimi sistemskimi težavami, potem ko je doživela veliko težavo s povezljivostjo.

Tako posredništvo Coinbase kot njegova trgovalna platforma Coinbase Pro novembra nista bila na voljo 23 zaradi težav s povezljivostjo na obeh platformah je uradno poročala podpora za Coinbase.

»To lahko povzroči neuspešne posle, zapoznele transakcije in nepričakovano vedenje na spletni strani in v mobilnih aplikacijah,« pravi Coinbase.

Izmenjava je povedala, da je težavo rešila dne 2: novembra

zjutraj po UTC , saj težava ni več vplivala na izdelke Coinbase cts in storitve. Glede na incidente pri Coinbase in zgodovino načrtovanega vzdrževanja je podjetje potrebovalo manj kot dve uri, da je odpravilo incident.

Številni uporabniki na spletu so takoj izrazili ogorčenje glede ponavljajočih se težav s povezljivostjo platforme, pri čemer nekateri opazovalci poudarjajo, da je Coinbase imel podobno težavo le pred mesecem dni. Številni uporabniki so povezali Coinbaseove »težave s povezljivostjo« z zbiranjem kovancev, vključno s Shiba Inu (SHIB), GYEN in Crypto.com (CRO).

Potem ko je Coinbase na svoji platformi na začetku objavil CRO novembra se je žeton povečal za več kot 300% , po podatkih CoinGecko. GYEN je od novembra zaradi tehničnih razlogov nedostopen za nakup, prodajo in trgovanje na Coinbase 19, glede na status Coinbase.

V redu… kar je bolj smiselno: velika izmenjava ne more ugotoviti, kako ohraniti vklopljene stroje ali pa jih ne imajo dovolj, da pokrijejo … ali likvidnostna vprašanja. 3 različni časi, ko je imel coinbase težave s povezljivostjo med večjimi serijami SHIB, GYEN in zdaj CRO… igrajo vas pic.twitter.com/zoa5VDEsdZ

— TradeLife LLC (@TradelifeL) november

, 128018

Nekateri uporabniki Coinbase naj bi še naprej imeli težave s platformo, potem ko je izmenjava povedala, da je težava odpravljena.

»Zbudim se in en dan kasneje in Coinbase še vedno ne deluje. Predstavljajte si tožbe, če bi borza tako močno posrala posteljo,« je dejal eden od prijavljenih uporabnikov Coinbase.

»Bilo je 19 ur in Coinbase še vedno ne deluje,« je na Twitterju zapisala druga domnevna stranka.

pic.twitter.com/uIFITfDb4E

— Paul Benshoof (@BenshoofPaul) november 00, 2021

Čeprav podpora Coinbase še vedno sprejema nove pritožbe uporabnikov na Twitterju, je izmenjava zavrnila posredujte Cointelegraphu več podrobnosti o težavi ali njenih razlogih. »Na Coinbase.com in Coinbase Pro smo imeli težave s povezljivostjo. To je zdaj rešeno,” je dejal tiskovni predstavnik Coinbase.

Povezan

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments