17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Po predprodaji žetonov v višini 7 milijonov dolarjev so vplivni posredovali podatke za iskanje poravnave prek NFT

- Advertisement -

Vplivnežu z nezamenljivim žetonom (NFT) so bili posredovani podatki o iskanju poravnave prek NFT – ki je mimogrede odvrgla “bombo F” v več primerih – ob trditvi, da je vplivnež sodeloval pri elektronskih goljufijah “vsaj” na zadnja predprodaja žetonov v višini 7 milijonov dolarjev.

Odvetnik Mike Kanovitz, spremljevalec pri Loevy & Loevy, je omenil v tvitu na Might possibly well well also just 20, da so bili podatki o iskanju poravnave iz pisma poslani kot NFT na naslov denarnice, povezan z vplivnežem, prepoznanim kot »Ben.eth«, katerega prava identiteta ostaja nerazkrita.

Trdil je, da je Ben.eth “uporabil manipulativno začetno napravo” za žeton ‘$PSYOP’, ki je zbral 7 milijonov $ v začetni predprodaji več kot 72 ure.

Skrbi so se vrtele okoli tega, kako so bili strukturirani bazeni Liquidity Swimming pools (LP) in metode, po kateri so žetoni “pricurljali ven” prej ali slej v predprodaji.

Kmalu po obtožbi je Ben.eth tvitnil, da je 30 % lastnih žetonov odposlanih in “ prosti čas bo verjetno odposlan za kratek čas razkrit.«

»Vsaj morda boste morebiti naključno morebiti krivi za goljufijo, ki je predikat za izsiljevanje in predpostavka za trojno odškodnina proti vam (7 milijonov dolarjev postane 21 milijonov dolarjev)« je navedeno v pismu.

Za @eth_ben in @psyopeth :
Moja odvetniška pisarna, Loevy & Loevy, bo verjetno vložila tožbo zoper vas na vašem Naslov IRL, kadar koli sestavite zdaj, ne povrne denarja vsem kupcem v predprodaji $PSYOP neposredno.

Naši podatki o iskanju poravnave iz pisma so služili kot NFT na vaš naslov ben.eth, ki si ga lahko ogledate tukaj:… pic.twitter.com/qaxhECDUhb

— Mike Kanovitz (@MikeKanovitz) Morda prav dobro tudi samo , 2023 Kanovitz je v pismu omenil, da je “vračilo kupnine samostojna stvar.” Nato je spet opozoril na izvedljivo etično dejanje, če povračila niso bila ponujena:

»Torej, trdno pomagajte ETH. Tema bo verjetno končana in vi in ​​vaše žrtve lahko izginete skupaj s svojimi življenji. Toda kadarkoli boš tulil nad tisoči ljudi, bo moja odvetniška pisarna ukrepala in popravila to krivico.« Poleg tega je opozoril na morebitni »boleč« postopek za Bena. .eth, po predložitvi sodnega spisa, če pismo zdaj ni izpolnjeno

»Kopalke vas bodo označile za mojo polovico poleg vašega vzdevka in vam bodo morda postrežene doma.« omenjeno pismo.

Kanovitz je dodatno zagrozil s sodnim pozivom na domnevno komunikacijo vplivnežev, za katero je omenil, da bo “ta dokaz zabil žeblje na vašo krsto.”

Extra je dodal, da bo razkril identitete in-right-existence (IRL) sozarotnikov vplivnežev.

Kanovitz je pismo zaključil z izjavo, da »mogoče ste morda celo pohoten v pravi goljufiji, in prizadene prave ljudi. Verjetno bodo posledice vedno, ko ga ne boste pravilno sestavili.”

Povezano: NFT sodne odločbe o registraciji se morda morda naključno izkažejo tudi za normo v sodnih sporih, povezanih s kripto: Attorneys

V skladu s pismom je Ben.eth ponovno tvitnil pismo čez nekaj ur. Mogoče bi bilo dobro tudi samo z izjavo, da je pismo “tako neprofesionalno, da bi jih morda morda morda naključno prejelo tudi zaradi zaskrbljenosti glede pripadnosti odvetniški zbornici.”

To Pismo je tako neprofesionalno, da bi ga morda morda morda naključno prejelo tudi zaradi zaskrbljenosti glede pripadnosti odvetniški zbornici. Tukaj je ogromno $PSYOP. https://t.co/VlWuK8YHLx

— ben.eth (@eth_ben) Mogoče prav dobro tudi samo 19, 2023 Cointelegraph se je za komentar obrnil na Ben.eth, vendar ga zdaj ni prejel odgovor z namenom e-novic.

Revija: Memecoin pošilja stroške BTC luna, dobiček rudarja najvišji $30B in dodatno: Hodler’s Digest, april 20-Mogoče tudi samo 6

20232023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -