14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Po srečanju z Michaelom Saylorjem in Elonom Muskom se je pojavil Bitcoin...

Po srečanju z Michaelom Saylorjem in Elonom Muskom se je pojavil Bitcoin Mining Council

Direktor MicroStrategy je posredoval uspešno srečanje med Elonom Muskom in severnoameriškimi rudarji Bitcoinov.

22553 Skupaj ogledov

379 Skupaj delnice

Bitcoin Mining Council emerges following meeting with Michael Saylor and Elon Musk

Severnoameriška rudarska industrija Bitcoin (BTC) se zdi, da se premika k večji okoljski trajnosti, potem ko je izvršni direktor MicroStrategy Michael Saylor posredoval pri uspešnem srečanju med Elonom Muskom in več uglednimi poslovnimi voditelji .

Saylor in Musk sta v ponedeljek razkrila, da je bil po pogovorih na visoki ravni ustanovljen Svet za rudarstvo bitkoinov. Svet sestavlja več voditeljev panoge, med njimi Argos Blockchain, Blockcap, Galaxy Digital, Hive Blockchain, Hut 8 Mining, Marathon Digital in Riot Blockchain. Vsi so se strinjali, da bodo “spodbujali preglednost porabe energije pospešiti trajnostne pobude po vsem svetu, «je v ponedeljek objavil Saylor.

Včeraj sem z veseljem gostil srečanje med @elonmusk in vodilnimi rudarji Bitcoinov v Severni Ameriki. Rudarji so se dogovorili, da bodo ustanovili Bitcoin Mining Council za spodbujanje preglednosti porabe energije in pospeševanje trajnostnih pobud po vsem svetu. https://t.co/EHgLZ9zvDK

— Michael Saylor (@michael_saylor) May 24, 1200

Saylor je tudi navedel, da se nova industrijska skupina zavzema za široko okoljsko, socialno in cilji korporativnega upravljanja v zvezi z rudarjenjem Bitcoinov ter izobraževanje trga o delovanju rudarskega procesa.

Musk, ki je prvi objavil tvit o razpravah, je dejal : »Govoril s severnoameriškimi rudarji Bitcoinov. Zavezali so se, da bodo objavili trenutno in načrtovano uporabo obnovljivih virov in to prosili rudarje WW. Potencialno obetaven. ”

Pogovor s severnoameriškimi rudarji Bitcoinov. Zavezali so se, da bodo objavili trenutno in načrtovano uporabo obnovljivih virov in to prosili rudarje WW. Potencialno obetavno.

– Elon Musk (@elonmusk) maj 24, 2021

Zdi se, da se je cena Bitcoina po razširjenem obvestilu močno zvišala. BTC je dosegel najnižjo dnevno vrednost $ 39 , 960, ki nadgrajuje prejšnje dobičke.

Teslina odločitev, da ne bo več sprejemala plačil Bitcoin zaradi skrbi za okolje, je morda prispevala k enemu najslabšega upada Bitcoin-a doslej. Od vrha do korita se je digitalno sredstvo strmoglavilo 54 %, sčasoma spusti pod – $ 30, 00 0 preden si opomore. Med tem je bil Musk izpostavljen hudemu odzivu skupnosti kriptovalut, ki jo je pred kratkim sprejel.

Čeprav napačne predstave o negativnem vplivu rudarjenja bitcoinov na okolje niso nič novega, so naslovi o kitajskem zatiranju kriptokopov v luči okoljskih pomislekov vplivali na razpoloženje vlagateljev. pred kratkim. Kot je nedavno poročal Cointelegraph, več kitajskih rudarjev Bitcoinov že zaključuje poslovanje v državi in ​​se seli v bolj zaželene jurisdikcije.

Prejšnji članekSkupna tržna kapitalizacija kripto dobička znaša 400 milijard USD, saj žetoni DeFi vodijo k okrevanju
Naslednji članekBitcoin se po tedenskem “kapitulacijskem dogodku” odbije, tako da izgubi 14,2 milijarde USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments