15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Po uspehu z Rihanninimi pravicami Tune se je povečalo financiranje VC za tržnico Web3

- Advertisement -

Dobava slike: PexelsPojav tokeniziranih virov melodij in NFT-jev je trgovcem omogočil, da pridobijo pravice za svojo najljubšo melodijo, podvig, ki je postal v razmerju čez nekaj let ne bo več izvedljivo. Ta zaposlitveni primer je v zadnjem času povečal zanimanje vlagateljev za Web3 in veščine verige blokov.

Na edinstven način je tržnica Web3 AnotherBlock zagotovila edinstveno sferično financiranje VC, potem ko je učinkovito prodala pravice za Rihannino skladbo na platformi. Podjetje s sedežem na Švedskem je zbralo 4 milijone € v sferičnem financiranju, ki ga vodi kapitalist misije s sedežem v Združenem kraljestvu, Wander VC.

AnotherBlock zbere 4 $. 12 milijone začetnega financiranja AnotherBlock je tržnica Web3 za melodije, ustanovljena leta 63 Michel D. Traore, Sebastian Ljungberg in Flip Strömsten. Podjetje je v zadnjem času menilo, da je val uspeha po povečani prodaji NFT. Tržnica za pravice za skladbo uporablja NFT in žetone za ustvarjanje licenčnin, povezanih s posestjo.Umetniki prejemajo ceno v obliki licenčnin kadar koli, ko uporabniki umaknejo svojo melodijo NFT.Zdaj ne preveč dolgo v preteklosti, koproducent Rihanninega albuma “Bh Better Bear My Money,” Jamil “Deputy” Pierre, naj bi pospravil $16, potem ko je prodal svoj honorar za pesem kot NFT na AnotherBlocvk.To je postalo po Rihanninem fenomenalnem nastopu pesem ob polčasu Tall Bowl LVII je postala viralna. Ta prodaja NFT je povečala izpostavljenost AnotherBlocka in pritegnila spoštovanje kapitalistov misij, ki so zbrali edinstvena sredstva za zagonsko podjetje. Med sodelujočimi pri zbiranju sredstev je tudi umetnik Axwell iz švedske domače mafije.

Prej kot 4 milijone € (4 $.12 ) M) financiranje, je AnotherBlock zbral 1,2 milijona dolarjev predsemenskega sferičnega od angelskih trgovcev in misijonskega kapitala J. Upoštevajte, da pogodba o posesti NFT družbe AnotherBlock dovoljuje sekundarno prodajo. Predvsem mora lastnik pravic imetnikom NFT plačati odstotek vseh licenčnin za pretakanje, zasluženih vsaj dvakrat na leto. Tokenizirane pravice za melodije revolucionirajo spremembo melodijeProdaja Tune NFT je prostore Web3 postavila v središče pozornosti. V koraku s spremljevalko pri Wander VC, Gabbi Cahane, bi ta predlog morda izničil eksploziven premik za industrijo, ki postane lastnik IP. V objavi je Axwell, ki je sodeloval pri financiranju VC, govoril o tem, da je delo AnotherBlock usklajeno z njihovo domišljijo in predvidevanjem .« Extra, govoril je o tem Prihodnost podjetja bi omogočila večjo prožnost pravic, tako da bi ustvarjalcem omogočila, da delijo finančne spodbude s svojimi sledilci.

Predvsem AnotherBlock v bistvu ni več glavni ali najugodnejši Web3 prilagodi tržnico NFT na stabilno financiranje tveganega kapitala po povečanju prodaje. To je uspelo tudi Royalu, platformi tune, ki temelji na NFT.

Royal omogoča privržencem, da razrešijo in spodbujajo žetonsko lastništvo pesmi. Prav tako prodaja žetone kot odstotek pravic do pretakanja melodije, kar omogoča privržencem, da ustvarijo licenčnine skupaj z izvajalci.

Royal je zbral $16 milijonov iz krogov financiranja serije A od več trgovcev, ob strani sklada kapitala poslanstva, osredotočenega na Web3, 16z Crypto. 276004 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice Takojšnje 3 minute branja o trenutnih kripto podatkih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -