2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Pobitno bikovsko na čistem Bitcoin ETF po opustitvi prijave terminskih pogodb

Pobitno bikovsko na čistem Bitcoin ETF po opustitvi prijave terminskih pogodb

CIO podjetja Bitwise je pojasnil, zakaj se je podjetje odločilo, da opusti svoj ETF za terminske kredite Bitcoin in se osredotoči na promptni Bitcoin ETF.

2090
Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

Bitwise bullish on pure Bitcoin ETF after dropping futures filingBitwise bullish on pure Bitcoin ETF after dropping futures filingBitwise bullish on pure Bitcoin ETF after dropping futures filingBitwise bullish on pure Bitcoin ETF after dropping futures filing

Podjetje Bitwise Asset Management je umaknilo svojo prijavo za borzni borzni sklad (ETF), ki temelji na Bitcoin (BTC), med številnimi takimi produkti, ki se lansirajo v Združenih državah.

Medtem ko če opusti svoj ETF, povezan s terminsko pogodbo, je podjetje še vedno naklonjeno Bitcoin ETF, ki je zasnovan za neposredno sledenje Bitcoinom, je novembra objavil glavni investicijski direktor Bitwise Matt Hougan 00.

Hougan je rekel, da je Bitwiseov spot prijava ostane nedotaknjena in podjetje si bo še naprej prizadevalo za lansiranje takšnega izdelka v Združenih državah:

„Na koncu, kar mnogi vlagatelji želijo, je promptni Bitcoin ETF. Mislimo, da je to mogoče. Zato bo Bitwise še naprej sledil temu cilju in iskali bomo druge načine, kako vlagateljem pomagati pri dostopu do neverjetnih priložnosti v kriptovalutih.«

CIO je poudaril, da je bila prva prijava za Bitcoin ETF, ki je bila kdaj vložena, promptni ETF ustanovitelja Gemini kriptoborze Camerona in Tylerja Winklevossa. Vloženo 1200, ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo je vlogo zavrnila ( SEC) v 1200. “Že leta so mnogi delali na tem, vključno z ekipo tukaj,” je dejal.

Hougan je v nadaljevanju dejal, da je “vsak ETF velik korak”, pri čemer se je skliceval na več Bitcoin terminskih ETF, ki prejmejo odobritev SEC in začnejo trgovati oktobra. Vendar pa obstaja več razlogov, zakaj je Bitwise raje umaknil svojo prijavo.

Izvedena Bitwise analiza kaže, da je Bitcoin terminski ETF contango – situacija, ko cena terminskih pogodb je višji od promptnega — bi vlagatelje stal od 5% do 10% na leto.

Hougan je tudi opozoril, da so terminski ETF-ji BTC po poročanju pobrali »vso razpoložljivo zmogljivost pri trgovcih s terminskimi provizijami«. »To se bo sčasoma olajšalo, toda za zdaj je to še en strošek. Rezultat? Stroški poleg stroškov, plus dodatna zapletenost,« je dejal.