14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Pobuda Bitcoin Pizza, uvedena med ostro kritiko: sprejet je le Fiat

Pobuda Bitcoin Pizza, uvedena med ostro kritiko: sprejet je le Fiat

Bitcoin Pizza Initiative Launched Among Heavy Criticism: Only Fiat Accepted

Pobuda Bitcoin Pizza, včeraj se je začelo novo prizadevanje, ki ga je spodbudil Bitcoin vplivnež Anthony “Pomp” Pompliano, ki želi financirati razvoj Bitcoinov, hkrati pa se spominja legendarnega nakupa pice Lazla Hanyecza Čeprav so mu nekateri ploskali, je zaradi svoje ponudbe sprožil tudi veliko kritik skupnosti kriptovalut.

Uvedena pobuda za Bitcoin Pizza

Anthony “Pomp” Pompliano, znani vplivnik kriptovalut, je začel novo prizadevanje, imenovano Bitcoin Pizza. Poslovni cilj je spomniti se zdaj mitskega nakupa, ki ga je opravil Lazlo Hanyecz 11 pred leti, hkrati pa hkrati pomagal skupnosti razvijalcev bitcoinov. Pobuda vključuje uporabnike bitcoinov, lokalna podjetja v 10 različna mesta v ZDA in embalaža po meri za ustvarjanje nove blagovne znamke v ta namen.

Danes objavljam Bitcoin Pizza – novo nacionalno blagovno znamko pice, ki se začne prodajati 10 mesta.

Prve pice bodo dostavljene to soboto, ki je 11 letnica obletnice zloglasne transakcije bitcoin pice.

Nakup pice: https://t.co/L6AkyRPgjr 🔥🔥 pic.twitter.com/nUkCZd430 Q

– Pomp 🌪 (@APompliano) maj 18, 2021

Pice bodo na voljo od prihodnje sobote, uporabniki, ki bi radi kupili te pice, pa bodo morali naročiti pri lokalnem prodajalcu, ki bo brandin po meri g škatle, ki pripravljajo pico v šestih različnih predstavitvah, ki so že določene na spletnem mestu. Na te okuse močno vplivajo memi, ki temeljijo na bitcoinih: “Laser Eyes”, “Satoshi’s Favorite”, “No Keys No Cheese”, “Lightning Meat” in “Capital Greens.”

Bitcoin Pizza želi dostaviti 10, pice to soboto, 11 obletnica nakupa Hanyecza. Pomp je v družabnih omrežjih komentiral, da bo celotni prihodek od te prodaje namenjen financiranju razvoja Bitcoinov prek sklada za razvoj Bitcoinov, na katerega se sklicuje Fundacija za človekove pravice. Sklad je zbral $ 214, 303 iz 112 do zdaj darovalci, ki podpirajo več razvijalcev in ekip za denarnice, povezane s kriptovaluto, od ustanovitve.

Vhodna kritika

Čeprav je bil del ideje s kriptovaluto, ki je želel podpreti to pobudo, z navdušenjem sprejet, je drugi del te ideje kritiziral iz preprostega razloga: lokalni prodajalci bodo sprejemajte kreditne kartice za svoje pice, pri čemer plačujete bitcoin in druge kriptovalute.

Bitcoin Pizza Initiative Launched Among Heavy Criticism: Only Fiat Accepted

Zanje je celotna ideja obeleževanja dneva pice doživeti tisto, kar je Hanyecz doživel v tistem času, ko je plačal pico z Bitcoin. Vendar je Pomp streljal nazaj. Vplivnež je tvitnil odgovor, v katerem je zapisano:

Ne želimo, da se ljudje odrečejo svojim bitcoinom za pico, temveč si prizadevamo zbrati denar v obliki amortizacije fiat dolarjev, da bi pomagali financirati razvoj bitcoinov.

Pompliano je nakazal, da v resnici ščiti vlagatelje s sprejemanjem dolarjev namesto bitcoinov.

Kaj menite o pobudi Bitcoin Pizza? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

ECB Vice President Says Crypto Assets Are 'Not a Real Investment' Citing Weak Fundamentals

'Bitcoin Is Dead'- Crypto Market Carnage Invokes Haters and BTC Obituaries

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments