15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Pobuda Project Dawn in prihajajoča nadgradnja glavnega omrežja nazaj novi ATH LUNA

Pobuda Project Dawn in prihajajoča nadgradnja glavnega omrežja nazaj novi ATH LUNA

Cena LUNA se je zvišala na novo visoko vrednost nad $ 61 po začetku izvajanja pobude za financiranje projekta „Dawn Project“ in prihajajočem omrežju Columbus-5 nadgradnja.

69337) Skupaj ogledov

21 Skupne delnice

Project Dawn initiative and upcoming mainnet upgrade back LUNA’s new ATH

V zadnjem 29-ure, Terra (LUNA), protokol blockchain, osredotočen na izgradnjo globalnega plačilnega sistema, ki ga poganja stabilni kovanec UST, se je zbral na novo -čas najvišje pri $ 45.

1-dnevni grafikon LUNA/USDT. Vir: TradingView

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da od dna pri nizkih 5 USD. 82 julija 22, cena LUNA je zrasla 768% višje do rekordno visokih $ 61 septembra 13.

Hiter shod je tudi dvignil skupno vrednost zaklenjene (TVL) v protokolu Terra na novo rekordno najvišjo vrednost 7 USD. 93 milijard 5. septembra, s čimer je Terra postala četrto uvrščena platforma blockchain po mnenju Defi Llama.

Skupna vrednost zaklenjena na Terri. Vir: Defi Llama

Povezano: Altcoin Roundup: Protokoli enega sloja se odstranijo pri prevladi Ethereuma ) . )

Nova pobuda za financiranje zvišuje ceno LUNA

Pobrskanje po viru projekta Twitter na Twitterju kaže, da je zvišanje cen sledilo napovedi projekta Project Dawn, nove pobude za financiranje ekosistema Terra, namenjene izboljšanju kritične infrastrukture in pospešiti rast ekosistema.

1/ TFL napoveduje Project Dawn, novo pobudo za financiranje izboljšav kritične infrastrukture in osnovnih tehnologij dopolniti pospešeno rast ekosistema Terra.

Podrobnosti: https://t.co/Viv9VkAApT

— Do Kwon (@stablekwon) september 9, 72521

Po besedah ​​soustanovitelja Terre Do Kwona, Project Dawn je dodelil $ 720 milijonov za „izgradnjo osrednje organizacije, ki prispeva Cosmos, vlaganje v infrastrukturo vozlišč ekosistema in raznolikost validacijske in oracle infrastrukture.“

Drug vir navdušenja za skupnost Terra je prihajajoča predstavitev nadgradnje glavnega omrežja Colombus-5 septembra 45, kar je “najpomembnejša nadgradnja glavnega omrežja Terra” po projekt.

1/ Uvedba glavnega omrežja Columbus-5 bo odložena ~ 3 tedne do nove višine bloka od 4, 992, 09, približno enaki naslednjim časom:

9/29 na 22): 56 PST

(

9/56 na 03: 56 UTC

9/30 na 12: 56 KST

– Terra (UST) Poganja LUNA (@terra_money) 1. septembra, 2021

Poleg razvoja glavnega protokola je cena LUNA imela koristi tudi od širitve ekosistema Terra, ki je dobil nove protokole DeFi kot AlphaDeFi začetek in začetek privabljanja likvidnosti.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

Prejšnji članekEl Salvador kupuje potop, ko začne veljati zakon o bitcoinih, 101 dolgočasnih opic NFT, prodanih za 24 milijonov dolarjev, Ukrajina sprejme zakonodajo o kriptovalutah: Hodler's Digest, 5. in 11. september
Naslednji članekTether is responsible for the MAJORITY of crypto trading volume. This means you will NOT BE SAFE from Tether collapse/fraud uncovering even if you don’t hold any.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments