15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Podatki kažejo, da je BSC Dapps v zadnjem mesecu izgubil 167 milijonov...

Podatki kažejo, da je BSC Dapps v zadnjem mesecu izgubil 167 milijonov dolarjev zaradi napadov na posojilo Flash

Data Shows BSC Dapps Lost $167 Million Last Month from Flash Loan Attacks

Binance Smart Chain (BSC) decentralizirane aplikacije (dapps) so v zadnjih tednih prizadeli številni napadi na hitra posojila. Po zbranih podatkih Rekta je v zadnjem 30 dni je BSC skupno izgubil $ 167 milijonov od teh hitrih posojil.

Flash Loan Hackers Prey na Binance Smart Chain Dapps – $ 167 Milijon prislonjenih maja

Napadi bliskovitega posojila so postali težava za Binance Smart Chain (BSC), saj je bilo v mesecu maju nešteto napadov BSC . Ta posojila v bistvu ljudem omogočajo, da si sposodijo kripto, ne da bi se odpovedali kakršnemu koli zavarovanju.

Oseba, ki uporablja bliskovno posojilo, uporablja metodo za sprožitev decentraliziranih finančnih (defi) aplikacij, povezanih z orakule prodati po želeni promptni ceni. Včasih hekerji izkoristijo lažni ERC 20 in druge zlonamerne metode med izvajanjem posojila z bliskovitim posojilom za sifoniranje defi likvidnostnih bazenov.

Bitcoin.com News je poročal o številnih napadih na bliskovito posojilo BSC, ki so priskrbeli sredstva iz projektov, kot so Pancakebunny, Belt Finance, Spartan, Fog Finance in Burgerswap.

Data Shows BSC Dapps Lost $167 Million Last Month From Flash Loan Attacks
Vsi napadi na bliskovito posojilo BSC v maju po statistiki Rekt.

Zdaj statistični podatki iz publikacije Rekt kažejo, da $ 167 milijonov napadov hitrih posojil je izkoristilo BSC dapps v Maj. Zamenjaka palačink je izgubila neverjetnih $ 45 milijonov, medtem ko je Spartan videl $ 30 milijonov odvzetih med napadom.

Palačinke so skupaj izgubile $ 200 milijonov po začetnih poročilih, toda ekipa BSC dapp je ugotovila, da so hekerji uspeli le zatakniti 114, 600 BNB ($ milijonov).

Bearn je videl $ 000 milijonov stabilnih kovancev je odteklo in Spartan je zabeležil odstopanja pri izračunu likvidnosti, ko je $ 30 milijonov je bilo odvzetih zaradi hitrega posojila. Autoshark je izgubil najmanj sredstev s samo $ 740, 000 Vrednost žetonov na osnovi BSC je potegnjena.

Napadi na hitra posojila so bili velik problem za široko paleto protokolov defi. Odkar je bil napaden protokol Bzx, ki temelji na ETH, je bila metoda običajna praksa med hekerji.

Medtem ko BSC zdaj dobiva povečan delež hitrih posojilnih napadov, Ethereum še vedno zadene občasno tudi. Februarja je podjetje Yearn Finance doživelo hiter napad na posojilo, v katerem je prišlo do $ 20 milijonov milijonov iz projekta.

Kaj menite o vseh hitrih napadih na posojilo, ki so zadnjo zadeli BSC 30 dnevi? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

Vitalik Buterin Says People Difficulties Not Technical Difficulties Slowed the Ethereum 2.0 Rollout

Oznake v tej zgodbi

$ 60 milijonov, Autoshark, Binance Smart Chain, BSC, BSC dapps, BSC flash posojilo, Burgerswap, kripto sredstva, kriptovalute, dApps, DeFi, ETH, Ethereum, Flash posojila , Fog Finance, zamenjava palačink, REKT, špartanski, stabilni kovanci

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Rekt, protos.com,

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments