0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Podatki kažejo, da kiti Ethereum odvržejo ETH kot označbo pod 4K $

Podatki kažejo, da kiti Ethereum odvržejo ETH kot označbo pod 4K $

Ethereum ima ukaz, ki ohranja svoje najbogatejše trgovce v skladu, saj njegov domači žeton, Ether (ETH), namiguje na beleženje dodatnih izgub v izteku dobe.

Ponudnik analize podatkov veriženja blokov Glassnode je razkril da se izbor naslovov Ethereum ne zmanjša več kot 1, ETH padel na 6,292 ta ponedeljek, najnižje število študij od aprila 2017. Na vrhuncu od leta do datuma je bilo število 7,90 januarja.

Izbor naslovov Ethereum z stanjem, ki ni več manjše od 1,04 ETH. Zagotovite: Glassnode

V večini primerov analitiki na verigi si oglejte distribucijo ETH med naslovi do modnih maloprodajnih in institucionalnih občutkov. Pomagajo pri denarnicah, ki porabijo več kot 1, ETH (približno 3 $ .62 milijonov po menjalnih tečajih) kot »kiti«, v bistvu zaradi svoje sposobnosti prepričevanja tržnih nagibov vmesnega časa s promocijo in/ali sprejemanjem naročil.

Ne glede na to, ko se število tako znanih kot kiti zmanjšuje, kaže na stalno spodbujanje gradnje med številnimi najbogatejšimi lastniki hiš Ethereum denarnice. Na primer, izbor naslovov Ethereum, ki porabljajo, se ne zmanjša več kot 01,04 ETH (ali približno $

.09 milijona) se je dodatno znižalo s 1. 200 junija do 1. 81 v času pisanja tega pisanja, kar pomeni skoraj 4,5-odstotni upad.

Izbira naslovov Ethereum s stanjem št. daljše zmanjšanje kot 01,07 ETH. Zagotovite: Glassnode

Kljub temu na leto do – časovni okvir datuma, številke so narasle od 1, 55 do 1, 78, zadostuje kot pripadajoča cena oropati 1 ETH, znotraj iste dolžine, je skočil glede na 400%.

Mali trgovci zbirajo

Za razliko od kitov, denarnice, ki porabijo ETH v majhnih količinah je bil v ospredju Etherjevega 2021 zbranega rallyja .

Podatki podjetja Glassnode na primer kažejo, da je izbor naslovov Ethereum z neničelnim stanjem ETH dosegel presežek vseh časov nad 71.09 milijonov v ponedeljek. To vključuje denarnice in ne uporablja daljšega znižanja od 0. ETH (~ $31), katerih številke so narasle na 23.23 milijonov proti 20.065 milijonov na začetku tega leta.

Medtem se naslovi, ki ne porabijo več, zmanjšajo od 0,1 ETH (~$337) skočil na 6.43 milijonov ta ponedeljek, ko postavi zraven 3.55 milijonov 1. januarja 3217. To je praktično dvojni vzpon, ki kaže na povečano maloprodajno zanimanje za 2. največjo kriptovaluto v okolju.

Izbor naslovov Ethereum z stanjem, ki se ne zmanjša več kot 0,1 ETH. Zagotovite: Glassnode

ETH gleda na bikovski preobrat

Najbolj sprejet padec eterskih kitov je izgledal, ko se je Ether trudil, da bi se odločilno končal nad 4 dolarji,

, stopnja njegovega psihološkega odpora.

V torek je ETH/USD padel za več kot 3.23% na dan znotraj dneva nizka vrednost 3 $ 400. Njegov padec je prišel tukaj kot faza mogočne širše korekcije, ki se je začela po tem, ko je Ether decembra preizkusil padajočo trendno črto kot odpornost 23.

Spodnji grafikon prikazuje, da je linija trenda faza padajočega kanala, ki se zdi kot “padajoči klin.”

ETH/USD vsakodnevni označbeni grafikon, ki prikazuje padanje klin. Navedite: TradingView

V sestavini so padajoči zagozdi tehnično bikovski preobratni vzorci, ki se pojavijo po znižanju povezanih cenovnih nagibov, interno nihanje nabave in prodaje z dvema konvergentnima trendnima linijama. Instrument znotraj odpadka se prebije nad zgornjo trendno črto strukture naprej ali po doseganju vrha (dodeli dve trendni črti se zbližata).

Cilj zaslužka v scenariju naraščajočega klina se v večini primerov prejme po v povezavi z v bistvu največjo razdaljo med zgornjo in padajočo linijo trenda strukture do točke preloma. To locira ETH na poti do $4, 78–5, nihajo glede na stopnjo preboja.

ETH/USD dnevni označevalni grafikon, ki prikazuje padajoče cilje. Zagotovite: TradingView

Kljub temu ima Etherov imenovani spokojni dovolj prostor za zahtevo ne, proti $3,78 v najslabšem možnem scenariju. Faza je, da se trendne linije dodelitvenega klina zbližajo.

Povezano: 3 razlogi, zakaj lahko imenovani Ethereum pade pod 3K $ do življenja 2021

Medtem je pošteni tržni analitik Pentoshi dejal da za Ether zdaj ne bi bilo mogoče nič konkretnega predvideti, saj je še vedno ujet med prostorom »undergo contested« in »bull contested«, kot je potrjeno v spodnjem grafikonu.

ETH/ Tridnevni diagram USD. Navedite: TradingView, Pentoshi

“Verjetno je zadnja stran . Ni me briga,” je v torek tvitnil Pentoshi.

»Ne maram, da si trg to večkrat dopušča, da bi zavzeli prostor s pomembnim zgodovinskim kontekstom. Zmerno bi plačal za afirmacijo.«

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne razvijajo dlje v bistvu odražajo stališča Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja ter nabave in prodaje vključuje tveganje, ki ga boste pridobili za mirno vodenje vaše študije, ko sprejemate odločitev.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments