20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Podatki o možnostih Ethereuma kažejo mešana mnenja trgovcev o prihodnosti ETH

Podatki o možnostih Ethereuma kažejo mešana mnenja trgovcev o prihodnosti ETH

Podatki kažejo, da trgovci kupujejo $ 400 zaščitna obleka, hkrati pa tudi 7 USD, 000 klicne opcije, signal, da imajo trgovci mešana čustva ali pa samo vplačujejo vnaprejšnjo premijo.

3757 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Ethereum options data shows traders' mixed opinions on ETH's future

Po pregledu možnosti Ether (ETH) za junij 25, bi lahko pomislili, da so trgovci postali preveč optimistični ali ultra-medvedji. Trenutno obstajajo velike stave za cene pod 1 USD 000, medtem ko si drugi prizadevajo za 3 USD, 800 in novejše

Nedavno poročilo Coinshares kaže, da so številni kripto skladi po nekaj tednih rekordnih odlivov začeli beležiti neto prilive. Poročilo ugotavlja, da so vozila Ether skupaj prejela $ 47 milijonov prilivov, s čimer je njegova prevlada na trgu dosegla 12%.

Rast DeFi podpira višje cene etra

Drug pozitiven dejavnik je, da protokoli DeFi vzdržujejo $ 48 milijard zaklenjenih skupnih vrednosti (TVL), čeprav je sektor po nedavnem padcu cen Etra močno zadel.

Neto vrednost omrežja Ethereum zaklenjen na pametnih pogodbah. Vir: DeBank

The 48% povečanje v zadnjih treh mesecih bi moralo ugajati tudi najbolj optimističnim vlagateljem, toda kriptotrgovci znano pretiravajo, ne glede na situacijo v zadnjih tednih. Torej, ko je Ether padel s 4 $, 380 najvišji čas maja 12, so se trgovci hitro poskušali nastaviti gor zaščitna se zniža na $ 400.

Po drugi strani pa bi lahko bil težko pričakovani prehod na model soglasja o dokazovanju deleža temelj pozitivna pričakovanja. Predlog za izboljšanje EIP – 1559, določen za naslednji mesec je še ena pomembna odskočna deska, nekateri trgovci pa imajo ciljne cene od 4 dolarje 00 do $ 10, 000.

junij 11 Bitcoin možnosti odpirajo zanimanje. Vir: Bybt

Trenutno obstaja 623, 623 Pogodbe o Eter opciji potečejo Junij 25, v skupnem znesku 1 USD 75 milijard odprtih obresti. Trenutno so možnosti za nakup (nakup) nevtralne proti bikovski 29% bolj zastopan, čeprav to razmerje med klicem in prodajo uporablja enako težo za vsaka stavka ne glede na verjetnost.

Medvedi so porabili več kot milijon dolarjev za gradnjo svojih položajev

Ultra-medveda opcija (prodaja) po ceni 1 USD, 600 in nižji znesek do 170, Eter pogodbe, ki znašajo $ 476 milijonov odprtih obresti. Glede na približno tri tedne, ki so ostali do junija 25 te pogodbe trgujejo pod $ vsak. Tržna vrednost teh medvedjih opcij znaša 1,2 milijona dolarjev.

Po drugi strani pa biki verjetno pretiravajo z nakupom klicnih opcij po 3 dolarje in višje. Ti 100, Eter pogodbe znašajo $ 450 milijon odprtih obresti, vendar glede na to, da je njihova trenutna nominalna vrednost pod $ 80, njihova tržna vrednost znaša 5 milijonov USD.

Zato biki so porabili več denarja za postavitev svojega položaja kljub podobnim odprtim obrestim na obeh straneh.

Te možnosti brez denarja so odličen način, da prodajalci opcij vnaprej vplačajo premijo. Ista metodologija se lahko uporabi za 2 USD 100 prodajne opcije in 3 $, 800 klicne možnosti.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno stališča avtor in ne odražajo nujno stališč družbe Cointelegraph. Vsaka investicijska in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.