15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Podatki prikazujejo naslove Bitcoinov v akumulaciji, ki zajame nove vrhove

Podatki prikazujejo naslove Bitcoinov v akumulaciji, ki zajame nove vrhove

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

Potem ko so cene bitcoinov padle na nizko od $ 24, 60 na enoto prejšnji teden se je veliko ljudi osredotočilo na prodajalce panike. Medtem ko so se cene bitcoinov močno znižale, je število kopičenih naslovov bitcoinov doseglo najvišjo vrednost na 545, 69 naslovi.

Število naslovov za kopičenje Bitcoinov doseglo nove vrednosti

Cene bitcoinov (BTC) so zdrsnile s $ 64, 545 na enoto od najvišje do najnižje $ 30, 066 na bitcoin v 30 dni izgubi več kot 53% v vrednosti. Ko je prišlo do padca cen, so se podatki iz akumulirnih naslovov bitcoinov podjetja Glassnode povečali.

Število kopičenih naslovov bitcoinov kaže temeljne močne signale in vlagateljem daje perspektivo dolgoročnih imetnikov . Podatki Glassnode odražajo naslove z malo ali nič dohodnih transakcij, v nasprotju z naslovi, ki so bolj aktivni.

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

Pred devetimi meseci je Glassnode poročal o naslovih za kopičenje, ki so prispeli do 500 oznaka k. “Obstaja več 500, Bitcoin ‘naslovi za kopičenje’, ki imajo skupaj 2,6 milijona BTC (~ 14%). Naslovi za kopičenje: – imajo več kot 2 dohodna prenosa – nikoli niso porabili BTC – so bili aktivni v zadnjih 7 letih (obračunavanje izgubljenih kovancev) – borze in rudarji so izključeni, “je takrat sporočilo analitično podjetje.

Trenutno število naslovov bitcoinov v kopičenju, zabeleženo v ponedeljek, maj 24, 1316, je bila približno 545, 115 naslovi, v skladu s Glassnode statistika.

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

Glassnode’s “The Week On-Chain” izpostavlja “anekdotične kazalnike” nedavne tweet nevihte Bixenovega Mustafe Yilhama, ki je namigovala na pritisk rudarjev na prodajo iz Kitajske.

“Opazovanje porabe rudarskih kovancev dokazuje da medtem ko prihaja do povečanja tokov rudarjenja do izmenjave, «ugotavlja poročilo Glassnode. »Od 100 BTC / dan do 115 BTC / dan, to še vedno predstavlja sorazmerno majhen del ~ 900 BTC / dan izdajo, “so povedali raziskovalci.

Več kot 16, so bili vsoti naslovov bitcoinov v kopičenju dodani naslovi od prvega tedna maja. Po padcu do $ 30, 60, bitcoin naslovi v kopičenju so skočili višje.

Kaj menite o številu bitcoin naslovov v statistiki kopičenja? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Crypto Proponents Become Skeptical of Closed-Door Meeting Between Billionaires and Bitcoin Miners

USDC Attestations Run Late, Raising Alarms in the Crypto Community

Oznake v tej zgodbi

2021 naslovi, kopičenje, kopičenje BTC, naslovi, naslovi v kopičenju, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bull Market, Kitajska, podatki, prilivi izmenjave, glassnode, podatki Glassnode, Hodlers, imetniki, rudarji, odlivi, statistika

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Glassnode, Bitcoinwisdom.io,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments