17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Podizvajalci in gradbeniki, ki se nahajajo na novem območju Kitajske Xiong'an, se...

Podizvajalci in gradbeniki, ki se nahajajo na novem območju Kitajske Xiong'an, se plačujejo v digitalnih juanih

Subcontractors and Builders Located in China's Xiong'an New Area Are Being Paid in Digital Yuan

Xiong’an novo območje, Na okrožju države Hebei na Kitajskem se po elektronski okrožnici, ki jo je izdala vlada Xiong’an, opaža uporaba digitalnih plačil v juanu na verigi. V sporočilu je podrobno navedeno, da se podizvajalcem in gradbenikom Xiong’an-a plačuje z uporabo digitalne valute centralne banke (CBDC) prek Ljudske banke Kitajske in odbora za upravljanje razvoja novega območja.

Xiong’an New Area plačuje izvajalce v digitalnih juanov

Zdi se, da delavci na državni ravni novo območje v Hebeiju na Kitajskem, znano tudi kot novo območje Xiong’an, se plačuje s kitajskim CBDC. Vladni uradniki Xiong’an so objavili okrožnico, v kateri so opisani preizkusni cilji projekta. Glede na napoved sta pisarna Ljudske banke Kitajske (PBOC) Shijiazhuang in odbor za upravljanje razvoja novega območja vključena v pilotni sistem plač.

Izjava, ki izhaja iz Xiong ‘ novo območje, ki razlaga svojim proizvajalcem plačil v obliki verižnih digitalnih juanov, sledi nedavnim izjavam generalnega direktorja Inštituta za raziskave digitalnih valut PBOC.

Novo območje Xiong’an je živahno z izvajalci, ki delajo na stavbah, železniška postaja Xiong’an, medkrajevna železnica Peking – Xiong’an, hitre ceste, G 45 in G , spomladanski projekti pogozdovanja in mednarodno letališče Peking Daxing.

Generalni direktor Mu Changchun je v petek na forumu Lujiazui v Šanghaju pojasnil, da bo digitalni juan “vključujoč”. Mu-jeve izjave sledijo nedavnemu poročilu, ki kaže, da CBDC na Kitajskem ni splošno sprejet.

Generalni direktor Inštituta za raziskave digitalnih valut PBOC je v petek poudaril, da bo digitalni juan lahko izkoristiti tudi vse vrste programske opreme za denarnice in vozila za fizična plačila. Mu je pripomnil, da bodo različne denarnice zadovoljile edinstvene vrste kitajskih prebivalcev, ki uporabljajo CBDC. Kitajska centralna banka je v Pekingu in Šanghaju objavila še več loterij digitalnih juanov z rdečo kuverto. Po nedavnem poročilu se bo Hong Kong lahko povezal tudi z digitalnim juanom.

Novo območje Xiong’an je od nekdaj veljalo za “strategijo tisočletja”, uvedel ga je Stalni odbor Politbiroja Komunistične partije Kitajske leta 2014. V okrožnici vlade Xiong’an je razloženo, da gradbeniki v regiji prejemajo plače prek plačilne platforme Blockchain Fund. Na novem območju je veliko delavcev, ki delajo na delovnih mestih, kot sta medkrajevna železnica Peking – Xiong’an in železniška postaja Xiong’an.

V mestu Xiong’an poteka ogromna gradnja po celotnem mestu, saj je v novem območju v zadnjih letih poplava pekinških vlagateljev kupovala nepremičnine v regiji. To je povzročilo stanovanjski balon na novem območju Xiong’an, lokalni uradniki pa so uvedli začasno prepoved prodaje novih nepremičnin. Preskus digitalnega juana je namenjen izplačilu plač razvojnemu sektorju s “celovitim izboljševanjem zmogljivosti storitve in optimizacijo storitvenih izkušenj,” piše v okrožnici.

Prvi sklop digitalnih juanov je je bilo usmerjeno na izvajalce, ki delajo na spomladanskih pogozdovalnih projektih v Xiong’anu. Bank of Hebei sodeluje tudi s člani preizkusnega digitalnega juana v Xiong’anu. V grobem prevodu okrožnice je nadalje opisana dodelitev digitalnih juanov iz javne denarnice podizvajalca v zasebno digitalno denarnico graditelja v serijah. Protokol “močno poenostavlja postopek vmesnega izplačila in znatno izboljšuje učinkovitost izplačila plač.”

Kaj menite o novem območju Xiong’an, ki pilotira digitalni juan s plačili izvajalcev? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Docker Changes Free-Tier Service Policy Due to Cryptocurrency Mining Abuse

Argentinian National Soccer Selection Launched Its Official Token

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments