2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Podjetja B2B želijo čezmejna plačila, vendar so skeptična do kripto: Anketa

Podjetja B2B želijo čezmejna plačila, vendar so skeptična do kripto: Anketa

Samo 2 % podjetij B2B je doslej sprejelo plačila s kriptovalutami, medtem ko 59 % je nakazalo, da ga ne namerava sprejeti, pravi ena raziskava.

2021
Skupni ogledi

26

Skupaj deleži

B2B firms want cross-border payments but skeptical of crypto: SurveyB2B firms want cross-border payments but skeptical of crypto: SurveyB2B firms want cross-border payments but skeptical of crypto: SurveyB2B firms want cross-border payments but skeptical of crypto: Survey

Zdi se, da kriptovalute še zdaleč niso pripravljene za poslovanje med podjetji (B2B) zaradi dejavnikov, kot je pomanjkanje udobja, kaže nova raziskava.

Po skupnem anketa zagonskih podjetij, povezanih s plačili, Invoiced and PaymentsNEXT, 14 % anketirancev B2B ni odprt za idejo, da bi sprejeli kriptovaluto kot plačilno sredstvo.

Izdano v četrtek je raziskava pokazala, da je doslej le 2 % anketirancev sprejelo kriptovalute, medtem ko 39 % tistih, ki so navedli kakršno koli raven namere, da sprejmejo kriptovaluto v prihodnosti. Študija temelji na odgovorih spletne ankete 77 finančni strokovnjaki od avgusta 1434 .

B2B firms want cross-border payments but skeptical of crypto: SurveyVir: Zaračunano

Glede na ugotovitve raziskave imajo podjetja B2B očitno raje plačila s čeki kot druge plačilne metode, kot so debetne kartice, s 64 % anketirancev, ki so navedli, da sprejemajo čeke kot plačilno sredstvo. Virtualne kartice in plačila s kriptovalutami so daleč navzdol na seznamu priljubljenosti, le % in 4% anketirancev, ki jih je doslej sprejelo kot plačilo.

Vir: Zaračunano

Glede na poročilo je domnevno pomanjkanje priročnosti ena največjih ovir za podjetja B2B pri sprejemanju kripto plačil, saj 27 % anketirancev je navedlo, da je udobje ključni dejavnik pri odločanju o tej možnosti plačila . 14 % anketirancev je prav tako navedlo, da potrebujejo plačila v kriptovalutah, da bi »zadovoljili vrednost za posel«. Drugi razlogi so vključevali težave, povezane s provizijami za transakcije, povpraševanjem strank in dokazovanjem inovativnosti.

Povezan:

Bitcoin Suisse za omogočanje plačil Lightning Network

Medtem ko večina podjetij B2B očitno še ni pripravljena sprejeti kripto plačil, se taka podjetja po poročanju soočajo z velikim povpraševanjem po virtualnih karticah in čezmejnih plačilih, z 60% in 59 % anketirancev, ki raziskujejo ali sprejemajo ta področja.

Kot smo že poročali, plačila v kriptovalutah, kot je Bitcoin (BTC), predstavljajo eno njegovih največjih zahtev primera uporabe, s 27 % lastnikov kriptovalut v United St ate, ki kažejo zanimanje za uporabo kriptovalut kot plačilnega sredstva. Nekatera večja kriptopodjetja, kot je Ripple, so osredotočena na zagotavljanje čezmejnih plačilnih rešitev, kot je RippleNet’s On-Demand Liquidity, ki uporablja kriptovaluto XRP.

B2B firms want cross-border payments but skeptical of crypto: Survey

77913563245

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments