2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Podjetja, ki se ukvarjajo s kitajskim jezikom, začnejo bežati pred blagovno znamko...

Podjetja, ki se ukvarjajo s kitajskim jezikom, začnejo bežati pred blagovno znamko metaverse

Ne glede na predlog centralne finančne institucije v kitajskem jeziku za video prikaz Metaverse in NFT, podjetja, ki ustrezajo Tencentu in Huawei, sledijo blagovnim znamkam, povezanim z metaverse.

1763

Celotni ogledi

40

Celotne delnice

Chinese companies embark on a metaverse trademark race Chinese companies embark on a metaverse trademark race

Čeprav je kitajska monetarna institucija Of us (PBOC) novembra opozorila na metaverse in nezamenljive žetone (NFT), je več kot tisoč podjetij v kitajskem jeziku predložilo na stotine namenov blagovnih znamk, povezanih z metaverse.

Na novembrskem srečanju na vrhu je Gou Wenjun, direktor centra za preprečevanje pranja denarja in analiz pri PBOC, opozoril na nevarnosti digitalnih virov. Per Gou, ker digitalni viri nimajo več nobene fizične podlage, bi bili prej za nezakonite finančne dejavnosti. Gou je navedel dejavnosti, povezane z “nezakonitim zbiranjem sredstev, piramidnimi shemami in goljufijami.”

Vendar pa so ignorirala opozorila PBOC, kitajska jezikovna podjetja so hitela registrirati blagovne znamke, povezane z metaverzom, ki ustrezajo “metaverse” satelitsko televizijo za računalnik« in »razstava metaverse«. Po South China Morning Post, dodatno kot 1, Podjetja za kitajski jezik so predložila 8,20 namene blagovne znamke, povezane z metaverzom do nedelje.

Tencent omenjeno za izostritev fokusne ravni na trendih, ki cenijo metaverse z odličnim edinstvenim igralnim studiem https://t.co/0CpQbrzxd8

— South China Morning Post (@SCMPNews) oktober 17, 2021

Mnoga podjetja, ki so uporabljala za registracijo blagovnih znamk, so tehnološka podjetja. To vključuje velikanska podjetja, ki cenijo Huawei in Hisense. Svetloba, ki se uporablja za registracijo »Meta OS«, medtem ko slednji, ki se uporablja z več blagovnimi znamkami na različnih področjih, neguje družbene produkte in ponudnike, promocijo in znanost. Poleg tega se je pridružil ogromen igralniški in tehnološki Tencent, ki je registriral skoraj sto namenov blagovnih znamk, povezanih z metaverse, vključno z »QQ Metaverse«, »QQ Song Metaverse« in »Kings Metaverse«.

Razen opozorila PBOC, Ogromen časopis Komunistične rojstnodnevne stranke Of us’s On Everyday je poleg tega izdal opozorilo o Metaverse, podaj roko 9. december. Časopis je opozoril druge ljudi, ki sodelujejo pri nakupih digitalnih sredstev, da bruto prodaja nepremičnin znotraj metaverzov povečuje nevarnost nestanovitnosti.

Povezan:

Videli smo, da se je splošno sprejetje umetnosti NFT začelo v 1200, pravi soustanovitelj NFT.NYC Cameron Bale

Nameni blagovne znamke za mnoge niso bili presenečeni saj je zahteva za NFT na poti navzgor. V skladu s sledilnikom bruto prodaje NFT Crypto Slam, bruto prodaja NFT v zadnjih sedmih dneh, ki jo sam zaseda, znaša $128018 .7 milijonov. Glede na analizo Cointelegraph Consultinga se pričakuje, da bo bruto prodaja NFT na vrhu .7 milijard v 1200 .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments