-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Podjetje Electric Coin Company razkriva omrežje Zcash za prehod na Proof-of-Stake v...

Podjetje Electric Coin Company razkriva omrežje Zcash za prehod na Proof-of-Stake v 3 letih

Electric Coin Company Reveals Zcash Network Plans to Transition to Proof-of-Stake in 3 Years

V petek, Electric Coin Company (ECC), razvijalci, ki stojijo za kriptosredstvom zcash, osredotočenim na zasebnost, so razkrili načrte omrežja za prehod na soglasje o dokazovanju vloge (PoS). ECC je prav tako razkril, da skupina načrtuje uvedbo uradne denarnice ECC in okrepitev interoperabilnosti omrežja med verigami.

Zcash se spremeni iz PoW v PoS

Omrežje Zcash trenutno uporablja algoritem rudarjenja za dokaz o delu, imenovan Equihash, ki rudarjem omogoča tekmovanje po vrstnem redu za iskanje novih blokov v verigi Zcash. V blog objavi, objavljeni novembra 19, ECC je napovedal, da bo omrežje v naslednjih treh letih prešlo na soglasni algoritem dokazovanja vložkov (PoS). Zooko Wilcox-O’Hearn je razpravljala o prehodu omrežja iz PoW v PoS v objavi na blogu, objavljeni 3. avgusta 2021.

Poleg tega je tehnični direktor ECC-ja Nate Wilcox objavil tudi objavo na spletnem dnevniku o temi PoS teden dni po objavi Zooko. V objavi načrta, ki je bila objavljena v petek, ECC pojasnjuje, da bo prehod na PoS “povečal uporabnost za ZEC z zmožnostmi, ki vključujejo ustvarjanje donosa z vlaganjem.” Poleg tega lahko PoS vodi verigo ZEC do onchain “mehanizmov upravljanja”, podrobnosti načrta ECC.

ECC gleda proti ‘ Zmanjšanje energetskega odtisa Zcash’ —

Rudarji ASIC, ki temeljijo na Zcash-u, še vedno vladajo

Objava v spletnem dnevniku ECC nadalje navaja, da lahko veriga ZEC, ki temelji na PoS, prispeva k »zmanjšanju energetskega odtisa ZEC«. Med letom so bili algoritmi soglasja PoW deležni številnih kritik glede vpliva PoW na okolje. Objava načrta ECC dodaja:

Verjamemo, da je prehod na dokazovanje deleža mogoče doseči v treh letih, če smo sposobni osredotočiti svoj čas in trud ter najeti dodatne talente.

Vrednost na zcash (ZEC ) je od novic zelo poskočil in je gor 13.6 % v zadnjih 19 urah . Med prvim zagonom so bloke omrežja Zcash obdelovali rudarji z grafičnimi procesnimi enotami (GPU), vendar so v zadnjih nekaj letih prevzeli rudarji z integriranim vezjem za specifične aplikacije (ASIC).

V času pisanja, Bitmain Antminer Z, ki obdeluje algoritem Equihash na 140 ksol/ s dobi $19.44 na dan v nagradah ZEC. Innosiliconov A9++ Zmaster naredi približno 140ksol/s in dobi 8 $.11 na dan v dobičku z uporabo današnjega ZEC menjalni tečaj.

Oznake v tej zgodbi

ASIC , Bitmain Antminer Z15, ECC, Electric Coin Company, GPU, Innosilicon A9++ Zmaster, Nate Wilcox, PoS, PoW, Proof of Work, Proof-of-Stake, staking, Zcash, ZEC, ZEC energetski odtis, Zooko Wilcox-O’Hearn

Kaj menite o prehodu Zcasha na PoS? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Floki Inu Cryptocurrency Ads Under Investigation in UK

Floki Inu Cryptocurrency Ads Under Investigation in UK

Floki Inu Cryptocurrency Ads Under Investigation in UK

Zasluge za slike2021 : Shutterstock, Pixabay, Wiki CommonsFloki Inu Cryptocurrency Ads Under Investigation in UK

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments