15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Podjetje, ki ga podpira Mike Novogratz, je objavilo kripto investicijski sklad v...

Podjetje, ki ga podpira Mike Novogratz, je objavilo kripto investicijski sklad v višini 100 milijonov dolarjev

Cryptology Asset Group želi vložiti $ 100 milijonov v nove tvegane sklade, usmerjene v kripto in blockchain.

4350 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Mike Novogratz-backed firm announces $100M crypto investment fund

Cryptology Asset Group, investicijska oprema s sedežem na Malti, ki sta jo soustanovila serijska podjetnika Mike Novogratz in Christian Angermayer, naj bi podpirala podjetja za kripto VC.

v četrtek je evropski holding objavil načrte za plačilo dolarja 100 -milijonske naložbe v prvi kripto skladi. Kot del napovedi je investicijska oprema razkrila, da bo pri oblikovanju portfelja svojih kripto skladov sprejela podjetniški pristop s poudarkom na nastajajočih menedžerjih in zasaditvi GP.

Kriptologija že ima pomemben odtis v kripto in blockchain prostoru z naložbami v podobne upravljavce kripto sredstev Iconic Funds in Bitcoin (BTC), rudarski operater Northern Data.

Kriptologija ponuja tudi posredne izpostavljenost razvijalcu EOS Block.one in njegovim nedavno objavljenim $ 10 – milijarda kriptotehnoloških podjetij Bullish Global.

V komentarju o načrtovanem investicijskem skladu je soustanovitelj Cryptology Angermayer dejal:

“Smo na samem začetku kripto revolucije in si prizadevamo postati eden vodilnih svetovnih vlagateljev v tem pravkar nastajajočem razredu sredstev. Naša strategija naložb v sklade se bo osredotočila na nove talente po globalnem pristopu in bo zajemala tako sklade, ki vlagajo v kapitalske deleže podjetij, povezanih s kripto in verigami blokov, kot tudi sklade, ki vlagajo v kripto sredstva in žetone. «

Za Patricka Lowryja, izvršnega direktorja kriptologije, je večja osredotočenost podjetja na kripto trg v tem, da je industrija najboljša naložba stava. Lowry je dejal, da je kriptologija iz osnovnega kapitala povečala svoja sredstva v upravljanju na 548 milijonov naložba približno $ 00 milijonov.

Po Lowryju je podjetje s sedežem na Malti uživalo ocenjeno interno stopnjo donosa severno od 300% letno. Generalni direktor je pozitivno uspešnost podjetja pripisal “tektonskim premikom”, ki jih je povzročil nastajajoči razred kripto sredstev.

Prejšnji članekProdaja NFT je od vrha na trgu upadla za 90%
Naslednji članekŽupan Miamija je Bitcoin kupil po tem, ko je kongres sprejel 1,9 milijona dolarjev računov za spodbude

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments