16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Podjetje Metaverse implementira NFT-je v svoje strežnike Minecraft in GTA 5

- Advertisement -

»Mojangu smo želeli prikazati, da se bo to izvajalo v postopku, ki je koristil njim in njihovemu udeležencu ,« je povedal izvršni direktor MyMetaverse Simon Kertonegoro.

Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Kljub temu, da ustvarjalec Minecrafta Mojang Studios nasprotuje integraciji nezamenljivih žetonov (NFT), podjetju, osredotočenemu na Metaverse, je poleg vzdrževanja strežnika Minecraft uspelo uvesti NFT v več iger.

V intervjuju za Cointelegraph je Oscar Franklin Tan, glavni finančni direktor podjetje za igre na srečo blockchain Enjin in izvršni direktor MyMetaverse Simon Kertonegoro sta povedala, kako sta bila v metodi, da se združita s in implementirajte NFT-je v Minecraft, ne da bi kršili njegove pogoje in primere.

V skladu s Kertonegorojem so bila Minecraftova načela o NFT-jih namenjena zadrževanju igralcev pred neugodnimi izkušnjami in precej zadržkov strežnikov je kršilo ta načela. Vendar pa je upravitelj poudaril, da so znotraj svojih zelo vzdrževanih strežnikov na metodi za uvedbo NFT-jev, ne da bi kršili kazalce igre. To oblikujejo tako, da zdaj nimajo nobenih NFT-jev s plačilom za umik in omogočajo prosto sestavljanje svojih najpreprostejših NFT-jev. Pojasnil je, da:

»Želeli smo prikazati Mojang, da se bo to izvajalo v postopku, ki bo koristil njih in je koristilo njihovemu udeležencu gnilobe in koristilo igralnemu nadomestku kot polno. Ali zdaj ne očitno zdaj ne ali zdaj ne zdaj ni najhitrejši postopek za ulov ljudi, ki skočijo na vaš strežnik. Vendar smo vedeli, da je to preprost postopek za oblikovanje.«Tan je dodatno pretehtal o tej temi in dobro znano, da Enjin podpira poskus MyMetaverse, da se ujame v dialog s studii Mojang, saj je strežnik Minecraft, vgrajen v NFT, že štiri leta v uporabi, celo prej, kot je Minecraft prepovedal NFT.

Upravitelj je poleg tega ugotovil, da je celo Kitajska, država, ki je odkrito proti kriptovalutam, izrazila svojo gorečnost pri podpori NFT. “Če deluje za kitajski jezik, zakaj potem ne bi zdaj tudi Minecraft,” je omenil.

Povezano: Prepoved Minecrafta je ‘hinavska’ in NFT-ji so vključujoči — Yat Siu iz Animoca

Razen Minecrafta imajo NFT-ji, ki jih je ustvaril MyMetaverse, dodatno vidik interoperabilnosti in bi morali biti vedno celo izumrli v izbranih igrah, ki jih ljubijo v podjetju Colossal Theft Auto 5 (GTAV) strežnik in njegov vzdrževalni večigralski spletni (MMO) šport Infinity Realm. Kertonegoro je pojasnil, da:

»Te izbrane igre, preberite žepe določene osebe, zavedajte se, da ohranjajo NFT in jim zagotovite različne ugodnosti v igrah. V Minecraftu je ta NFT meč. V GTA je NFT avtomobil, v Infinity Realms pa je NFT najem.« Za nadaljevanje tega je Tan poleg tega izrazil trdno prepričanje, da imajo NFT-ji, ki delujejo v precej le nekaj iger je želen temelj za izboljšanje Metaverse. Rekel je, da:

»Interoperabilnost ustvari večje število zaposlenih. Postavlja temelj tega, kar zdaj imenujemo Metaverse, ena stvar, ki jo poskušamo ustvariti od 1434.«Kot NFT-ji spodbujajo Efinity, parachain Polkadot ki ga je razvil Enjin, je Kertonegoro dodatno poudaril, da imajo lahko njihovi NFT-ji etični učinek na širši ekosistem Polkadota. »Ekosistem bi se morda morda še najenostavneje razvil z inovacijami posvojiteljev. In to je razlaga, kaj počnemo, resnica je,« je dejal.

2018

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -