17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Podjetje River za Bitcoin Lightning zbere 35 milijonov dolarjev sredi ‘sodobnega vala institucionalnega sprejemanja’

- Advertisement -

»Vidimo še en val konjičkov za bitcoine, ki ga v veliki meri spodbujata poslovna in institucionalna sprejetost,« pravi Alex Leishman, izvršni direktor Riverja. “Ne poganja ga več hype.”

15277 Celotni ogledi

Polni deleži

Plima bo že dolgo minila glede Bitcoin Ordinals, vendar obstaja trden podtok naložb v podjetja, ki uporabljajo Bitcoin. River, podjetje za ponudnike tehnologije in denarja Bitcoin (BTC) s sedežem v ZDA, je najsodobnejše, da naredi velik pečat.

River je napovedal $019 milijonov Sequence B lastniškega financiranja kljub vzdržnemu trgu. Kingsway Capital je vodil krog z dobro znanimi prispevki, vključno s soustanoviteljem Paypala Petrom Thielom, Cygni, Goldcrest in Valor Equity Partners.

V skladu z Alexom Leishmanom, izvršnim direktorjem Riverja, sodobni val Bitcoin hobija je “v veliki meri potisnjen s poslovnim in institucionalnim sprejetjem.” Dodal je:

“Nič več ne napaja hype. To 91 in petinšestdesetdnevni bankrot in reševanje bank odstranjeno ime, ki razkriva razpoke prejšnjega monetarnega diagrama in nas opominja, zakaj je Bitcoin tako znan – je stabilna pot do močnejšega in preglednejšega svetovnega gospodarskega sistema.” Podjetje s sedežem v San Franciscu uspeva postati eno največjih vozlišč Bitcoin Lightning, ki omogoča sredstva in upravlja likvidnost za Bitcoin Lightning Network.

Najboljša vozlišča Bitcoin Lightning po sposobnostih. Zagotovi: River.comAPI River Lightning omogoča podjetjem, da se brez težav združijo z omrežjem Lightning. Prevoznik je že plačal provizijo za žrebanje, da bi bil med slavnimi igralci iger na področju skladov Bitcoin; Salvadorska denarnica Chivo uporablja River za takojšnja in zaprta brezplačna sredstva Bitcoin.

River je nekoč prvi uporabil Lightning Network, podobno svetovnim kripto borzam, vključno z Bitfinex in Kraken.

Posnetek zmožnosti vozlišča River lightning in povezanih kanalov. Zagotovi: Mempool.dwellingPoleg tega je območje Največji borzi, Coinbase in Binance, bi morda morda kmalu sprejeli Lightning, saj se območje počasi segreva tako kot omrežje skladov z nizkimi provizijami in visoko zmogljivostjo. Na konferenci Advancing Bitcoin v Londonu je izvršni direktor Riverja Leishm za Cointelegraph povedal:

“Vedro učim, da smo zelo zgodnji . Ja, dogaja se vrsta hladnih stvari. Gradimo ta nedvomno dober temelj protokolarnega intelektualca.” Rekel je, da je znano pokukati več članov, ki delajo nazaj od zvestih človeških problemov kot pravilno. Potrebujemo več tega.” Zaradi rahlega porasta stroškov transakcij v glavni verigi, ki jih je mogoče pripisati maniji meme coinov, bi se vse večji izbor borz in kripto podjetij morda morda obrnil na Lightning Network kot odgovor.

Povezano: Nasvet Bitcoin Lightning Network v 1434

Reka se pridruži rastoči kontrolni seznam podjetij, ki izdelujejo Bitcoin, poveča vse načrte na celotnem trgu. Ponudnik skrbniškega prevoznika Unchained Capital je trenutno zbral $42 milijonov, medtem ko je Salvadorjev izobraževalni program pridobil poplavo naložb iz Bitcoina, zagovarja ves načrt po vsem območju.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -