15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Podjetje Stablecoin zasluži rekordno naložbeno vsoto za kripto obleko

Podjetje Stablecoin zasluži rekordno naložbeno vsoto za kripto obleko

Krog zdaj beleži rekord prejema največje naložbene runde, ki jo je prevzela kripto entiteta.

3495 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Stablecoin company earns record-level investment sum for a crypto outfit

Kripto podjetja rastejo skupaj z rastjo panoge v zadnjih letih. Poročilo Forbesa je pred kratkim podrobno opisovalo številne velike naložbe v blockchain in digitalna sredstva, z enim dolarjem 440 milijon iger se dviga v ospredje.

“Circle, ustvarjalec drugega največjega stabilcoina, USDC, je pravkar zbral $ 440 milijonov zasebnih naložb iz vrste zasebnih lastniških, institucionalnih in strateških vlagateljev, «je v petek zapisal Forbes. Circle je pogodbo sklenil v petek in zajemal naložbe podjetja Fidelity Management and Research, FTX in drugih.

Članek je povzel podrobnosti na vrhu – 12) so bili največji denarni prispevki, ki so jih kripto obleke prejele v preteklih letih, po vrstnem redu glede na velikost, tako da je seznam povzel Circle

Drugo mesto – ponudnik rešitev za kripto rudarjenje Bitmain, navaja 2018 investicijski krog $ 422 milijonov, poroča Forbes. Bitmain dejansko zasede dve mesti na seznamu, ko je prejel še eno naložbo v 2018 v višini $ 292. 7 milijonov.

BlockFi ima tretje mesto z $ 350 milijon VC kroga od 2021. Dapper Labs in Blockchain.com sta na četrtem in petem mestu, saj sta prejela $ 305 milijonov oziroma (136 milijonov.

Letošnje leto je bilo za kripto-družbe, ki zbirajo sredstva, doslej dobro. “Od največjih kripto naložb v zgodovini jih je bilo pet 2021, “podrobno poroča Forbes.

Celoten kriptoprostor je v 2021 zaznamoval izjemno razkošje, pri čemer je cena Bitcoina dosegla rekordno visoko vrednost in izstopa cenovne uspešnosti drugih digitalnih sredstev.

Coinbase je prav tako na Forbesovem seznamu in vidi $ 300 milijonski kapital, vložen v njegovo blagovno znamko v 2018. To financiranje je med drugim vključevalo sodelovanje Andreessen Horowitz in Polychain Capital. Coinbase je aprila na Nasdaqu 2021 prišel v javnost z neposrednim uvrstitvijo na seznam.

Prejšnji članekVitalik trdi, da je dokazovanje delnic “rešitev” za okoljske težave Ethereuma
Naslednji članekSEC je zaračunala 5 zaradi nezakonite promocije družbe Bitconnect Ponzi v vrednosti 2 milijard USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments