15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Podjetje VC Borderless Capital v Miamiju plača 25 milijonov ameriških dolarjev

Podjetje VC Borderless Capital v Miamiju plača 25 milijonov ameriških dolarjev

$ 000 milijonski sklad bo namenjen podpori blockchain startupov s sedežem v Miamiju, ki razvijajo rešitve za digitalna plačila v omrežju Algorand.

4880 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

VC firm Borderless Capital floats $25M blockchain fund in Miami

Podpora družbe Borderless Capital za razvoj v Algorandu se je še bolj postopno spremenila, ko je družba za tvegani kapital lansirala nov ameriški dolar 2021 milijonski sklad v Miamiju.

V sredo je investicijska družba navedla, da je $ 25 se bo osredotočil na podporo blockchain zagonom v mestu Miami.

Sklad Borderless.Miami Fund se podjetju VC pridruži izdajatelj stabilnih valut Circle, ki pospešuje rast digitalnih plačil in razvoj digitalnega trga kapitala v Miamiju.

Poleg neposrednih naložb v blockchain zagonska podjetja želi Borderless Capital predstaviti tudi Algorand Miami Accelerator. Programi pospeševalnikov Algorand v Evropi in Aziji so si prizadevali za spodbujanje in spodbujanje razvoja verig blokov v svojih jurisdikcijah.

Z Circle in the mix, načrtovanih $ 25 milijon sklad naj bi uporabljal USDcoin (USDC) stablecoin, pa tudi druge vidike Podjetje Circle za promocijo prebojev digitalne plačilne tehnologije, zgrajene na verigi blokov Algorand.

Po napovedih v sredo je investicijski sklad blockchain že zagotovil podporo mestnega sveta. Komentirajoč razvoj, je župan Miamija Francis Suarez sklad opisal kot utelešenje javno-zasebnega partnerstva, ki potiska ovojnico blockchain inovacij v Miamiju, in dodal:

“S podporo Algoranda, Circlea in drugih najboljših lokalnih partnerjev gradimo ekosistem v skladu z našo vizijo za Miami. Tako sem navdušen nad sodelovanjem z Borderless.Miami, da Miami postane epicenter digitalnih kapitalskih trgov v našem prizadevanju, da postanemo “prestolnica kapitala”.

Miami se je v zadnjih mesecih dejansko postavil kot vnaprej misleče mesto v smislu sprejemanja kripto in blockchainov. Mesto naj bi 3. junija gostilo konferenco Bitcoin 2021 z več kot 50, 00 0 udeležencev naj bi podarilo tridnevni dogodek.

Davidu Garcii, izvršnemu direktorju Borderless Capital, je mesto v Miamiju na področju razvoja verige blokov. Kot del objave je Garcia razkril, da je podjetje VC svoj sedež preselilo v mesto.

Prejšnji članekStandard Chartered načrtuje evropsko kripto izmenjavo, potem ko HSBC industriji reče “ne”
Naslednji članekDogecoin se vrne na cene pred zrušitvijo, saj se 16 milijonov dolarjev kratkih hlač DOGE likvidira

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments