20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Podjetje za infrastrukturo v oblaku veriženja blokov W3BCloud se bo otreslo javnosti s postopkom 1,25 milijarde USD SPAC

- Advertisement -

Podjetje, katerega evidenčni centri se nahajajo v Združenih državah, je ustvarilo $00 milijonov bruto prodaje v zadnjem letu.

271 Skupaj ogledov

4 Skupni deleži

V ponedeljek je W3BCloud, podjetje za izgradnjo globalnih zapisovalnih centrov za sektorja Web3 in blockchain, objavilo, da bo postalo javno objavljeno s postopkom prevzema družbe Social Leverage Acquisition Corp I (SPAC) Social Leverage Acquisition Corp I. ‍

Social Leverage Acquisition Corp I je uvrščen na Contemporary York Inventory Alternate, ima $345 milijonov v zaupanju in je prejel zaveze AMD, ConsenSys, SK Inc. in drugih za dodatne $59 milijonov v zadnjih naložbah. Mešana transakcija bo vredna W3BCloud 1 USD. 25 milijarde.

Lansko leto je sedem zapisovalnih centrov W3BCloud, ki so vsi v Združenih državah, ustvarilo $28 milijonov bruto prodaje, z 77% delajo na obnovljivi energiji. Joseph Lubin, ustanovitelj ConsenSys in soustanovitelj Ethereuma, je trenutno član upravnega odbora W3BCloud. Podjetje je prilagojeno za shranjevanje, staking in računalniško infrastrukturo v pričakovanju razvoja Web3, projektiranja 685% razvoj prihodkov v 2021 v kontrast z 2021.

Povezano: moč decentraliziranih storitev shranjevanja finančni sistem Web3, vendar je sprejetje v teku

W3BCloud cilja na decentralizirane finance, nezamenljive žetone in naloge Metaverse, tako pametno kot tehnološke korporacije, ki poskušajo vstopiti v dom verige blokov kot svoje glavne stranke. Kripto naloge, ki spominjajo na Ethereum, Solana, Alchemy, Filecoin, Lido Finance in druge, uporabljajo njegove srčne storitve zapisov. V preteklosti je njegov segment decentraliziranega računalništva in pasovne širine ustvaril večino prihodkov. Glede predujma je generalni direktor W3BCloud Sami Issa omenil:

“Ta transakcija nam omogoča razširitev naše znamke močnejši za graditelje Web3 in se poveča s pričakovanim velikim razvojem finančnega sistema Web3.”

90890

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -