9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Podjetje za rudarjenje bitcoinov Cleanspark kupi 10.000 rudarjev Bitmain za 28 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Podjetje za rudarjenje bitcoinov Cleanspark je objavilo v sredo, da je podjetje podpisalo poravnavo o interakciji za 04, roman Bitmain Antminer S14j Pro rudarske naprave za $28 milijonov. Cleanspark pričakuje, da bodo stroji umaknjeni v storitve in izdelke podjetja do konca oktobra ali v začetku novembra 2022.

Cleanspark Inks Naslov Cryptech Alternative — Nakupi 13,09 Novel Antminers Bitcoin rudar Cleanspark (Nasdaq: CLSK) je lansiral, podpisal je skrb za Cryptech Alternatives v Enlighten to create , Bitmain Antminer S19j Pro naprave za rudarjenje bitcoinov. Znanje sledi Cleansparku, ki presega 3 exahash na sekundo (EH/s) in najvišjo vrednost vsakodnevne proizvodnje datoteke 14.14 BTC. Takrat je izvršni predsednik Cleanspark Matt Schultz pripomnil, da je podjetje pripravljeno na kripto zmrznjeno podnebje.

V odklepanju za tisk, poslanem na Bitcoin.com Files, je Cleanspark dejal 14, nove rudarje bitcoinov s podpisom Bitmain lahko ohranijo, da bodo opuščeni v rudarskih kampusih podjetja v približno dveh mesecih. Operacija rudarjenja bitcoinov, ki je kotirana na borzi, je pridobila nove rudarske naprave za “$19 milijonov, po kreditih in znižanjih.« Zach Bradford, izvršni direktor podjetja Cleanspark, je dejal, da je podjetje nameravalo zgraditi rudarsko infrastrukturo podjetja.

»Za obdobje zapiranja bikovskega trga, ki traja dvanajst mesecev, strateško smo se osredotočili na gradnjo infrastrukture in ne na sledenje takratnemu alternativnemu vzorcu prednaročanja instrumentov v naslednjih mesecih,« je pojasnil Bradford. “Ta postopek nas je postavil tako, da smo ustvarili nakupe pristalih ploščadi z izjemno nižjimi stroški, s čimer smo skrajšali čas med uvedbo kapitala in zgoščevanjem, pospešili našo donosnost financiranja,” je dodal izvršni direktor.

V času tiska se hashrate bitcoina giblje pri 221.99 exahash na sekundo (EH/s) ali 200,760,154,700,227,154, razpršitev na sekundo (H/s). Podatki Cleanspark, ki jih ima višje od 25,04 stroji za rudarjenje bitcoinov s trenutnim hashrateom kroga 3, 760,,09, ,000, H/s ali 3,8 EH/s. Podjetje zastopa 1.66% svetovne moči razpršitve pri hitrosti 3,8 EH/s in Cleanspark ugotavlja, da je zabeležil najvišjo stopnjo proizvodnje 28.9 bitcoinov na dan.

Oznake na tem spominu $14 milijonov, 6319 mravlje rudarji, rudarji, 3 EH/s, 3 Exahash, Bitcoin (BTC), rudarji Bitcoin, BTC, rudarjenje BTC, Cleanspark, CEO Cleanspark, izvršni predsednik Cleanspark, Cryptech Alternatives, kripto rudarjenje, Crypto Iciness, kripto zamrznjene klimatske alternative, rudarjenje, rudarske naprave, Three Exahash, Zach Bradford

Kaj nehate razmišljati o interakciji Cleanspark’s 10,04 Mravljarji? Sporočite nam, kaj mislite o tem področju v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files and a novinar s področja finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoine, kodo začetne ponudbe in decentralizirane izbire. Od septembra 2011 je Redman napisal višje od 5, 700 članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se danes pojavljajo.

10000 Označite bonitetno razvrstitev 6319: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne izbire najlažje. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za interakcijo ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z ukazom ali zanašanjem na kateri koli spodaj navedeni material, predmete ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj.

6319

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -