18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Podporniki BTC zahtevajo, da cena pade na srednji bik, 2021 Bitcoin Chart...

Podporniki BTC zahtevajo, da cena pade na srednji bik, 2021 Bitcoin Chart Pattern

Po tem, ko se je cena bitcoina dotaknila najvišjih $ 60, 640 na enoto, špekulanti in dvomljivci mislijo, da bi to lahko bil vrh bika in 2018 – kot medved tek je naslednji. V nedeljo, maj 23, cene bitcoinov so padle na najnižjih $ 31, 107 in medvedi jim je uspelo vladati za določeno obdobje. Niso pa vsi prepričani, da je trenutni potek kripto bull podoben 2017, kot menijo številni kriptozagovorniki 2013 bikovski tek je bolj usklajen s sedanjimi trendi.

‘Dva glavna vrha po 8 mesecev’

BTC je videl boljše dni in pred mesecem dni je cena dosegla $ 64 k na kovanec, vendar so se pred štirimi dnevi cene BTC znižale na najnižjo ceno 2021 pri $ 23 , 066 na enoto. To je velika izguba 53. 63% v enem mesecu, vendar so cene bitcoinov uspele dvigniti za las višje od dna. Vendar so se v nedeljo cene bitcoinov (BTC) dotaknile nizkih $ 31, 107 in cene so se znova približale najnižji ravni. Odkar se je zgodila ta pokol na trgu, je kapitulacija znova priklicala sovražnike in pesimiste BTC, ki so rekli: »Bitcoin je mrtev.«

zdaj trdijo, da je nesreča zdrava in nujna za čiščenje trga odvečnih špekulacij, «je v nedeljo zapisal Peter Schiff. »Pravijo, da je Kitajska, ki prepoveduje Bitcoin, saj druge vlade uvajajo strožje predpise, bikovsko. Zanikanje ni samo reka v Egiptu, “je dodal.

BTC Supporters Call Price Drop a Mid-Bull Run Break, 2021 Bitcoin Chart Pattern Similar to 2013
Grafikon, ki ga je Colin Talks Crypto delil na Twitterju.

Nekateri skeptiki in pesimisti so rekli, da se je BTC dotaknil vrha pri $ 64 k na kovanec, zdaj pa trg vstopa še ena “kripto zima.” Številni špekulanti so rekli, da je 2021 bikovski tek podoben bik tekel v 2017 in 2018 je medvedja konsolidacija zdaj na kartah. Kljub tem teorijam obstajajo tisti, ki menijo, da trenutni potek BTC bolj spominja na 2013 bikovski tek. V nedeljo sta Youtuber in zagovornik kripto, imenovan “Colin Talks Crypto”, objavila, da verjame, da so trenutni trendi morda podobni 2013 se Bitcoin dvigne.

“Če bitcoin 2013 dvojno vedenje se ponovi, morda bomo pripravljeni za december 2021 ali januar 2022 končna cena, «je tvitnil Colin. »V 2013 smo doživeli bitcoin dvojni vrh, z dvema največjima vrhovima v razmiku 8 mesecev. Upoštevajte, da je to veliko manj časa kot 4 leta med prepolovitvijo ciklov (kar je prevladujoči katalizator za bitcoin teke), «je dodal. Colin je aprila zapisal tudi zabeleženo ceno bitcoina 2013, ki je znašal $ 150 in decembra 1113, ki je dosegel rekord najvišjih vrednosti (ATH) pri $ 1, 150 na enoto.

‘Ta tek je bolj podoben 2013 Raje kot 2017’

Podoben 2013, se je letos nekaj govoric iz Kitajske govorilo o domnevnih prepovedih trgovine s kripto in o ustavitvi pridobivanja kripto. Sodelovalni direktor Pantera Capital Joey Krug je maja tvitnil o kitajski situaciji 21 in rekel: Za tiste, ki so novi v kripto, smo zdaj srednji tržni cikel. Smo pri delu, kjer Kitajska Bitcoin 3-krat prepoveduje. Zgodi se vsak cikel (2013, 2017, 2021). ” Ustanovitelj ekosistema Stacks, Muneeb Ali, je prav tako tvitnil:

1113 je poklical in želi nazaj svoje zgodbe o prepovedi rudarjenja na Kitajskem.

100 k do avgusta

– Crypto White Walker (@cryptowhitewalk) 9. maja, 2021

Poleg tega China FUD, se številni zagovorniki bitcoinov strinjajo z oceno Colin Talks Crypto in verjamejo, da je to srednji del bika, podoben 2013. Bitcoin.com News je o načrtu B, ki je razpravljal o podobnosti, pisal, ko je rekel: »Nič ne gre naravnost navzgor. Bitcoin je naraščal 6 mesecev zapored, vse do tega meseca. To je videti kot sredinski potop, ki smo ga tudi videli 2013 in 1280. “

Priljubljeni Twitter račun” Crypto White Walker “je tudi zapisal:

Rekel sem, da je ta tek bolj podoben 2013 raje kot 2017 ampak kdo ve, tukaj sem samo zato, da si dam meme karte.

Tako kot je dejal Schiff, je res, da je večina podpornikov BTC še vedno zelo optimistična glede prihodnjih cen, tudi potem, ko je vrednost prepolovljena. Večina gorečih zagovornikov bitcoinov na forumih Reddit in Twitter še vedno domneva, da je trenutni padec le srednji cikel. Predsednik uprave Civic Vinny Lingham, sicer “Oracle”, je v nedeljo dejal, da je BTC videti kot dobra trgovina.

izgleda kot 2,5+, «je v nedeljo tvitnil Lingham. “Slaba stran je za nazaj pri prejšnjih ATH v višini $ 20 k, navzgor bi lahko privedlo do ponovnega preizkusa $ 63 k. To je videti kot dobra trgovina z bitkoini, če domneva, da pripoved o ESG ne bo dodatno pretresla trga, «je dodal Lingham.

Kaj menite o domnevah ljudi, da je ta potek podoben 2013 tek z biki? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Stock-to-Flow Still 'Intact' Says Creator, Crypto Fear Index Taps 12-Month Low

Market Update: Bitcoin Bulls Bounce Back, Dogecoin Slumps, XRP Jumps 18%

Oznake v tej zgodbi

2013 Bitcoin Run, 2013 Bull Run, 2013 Kitajska, 2017 Bik tek, bitcoin bik tek, BTC 2013 Bik tek, prepoved na Kitajskem, Kitajska FUD, C olin Talks Crypto, Joey Krug, Tržna posodobitev, trgi in cene, Muneeb Ali, Pantera Capital, Peter Schiff, Plan B, Stacks Ecosystem, Vinny Lingham

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, tvit / grafikon Colin Talks Crypto,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments