15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Podpredsednik ECB pravi, da Crypto sredstva "niso resnična naložba" in navaja šibke...

Podpredsednik ECB pravi, da Crypto sredstva “niso resnična naložba” in navaja šibke osnove

ECB Vice President Says Crypto Assets Are 'Not a Real Investment' Citing Weak Fundamentals

Podpredsednik Evropskega parlamenta Centralna banka (ECB) Luis de Guindos je opozorila, da kripto premoženje “ni resnična naložba” in je “predmet velike nestanovitnosti”. Njegovi komentarji so sledili množičnim razprodajam širokega spektra kriptovalut.

Podpredsednik ECB pravi, da kripto ni Real Investment

Podpredsednik Evropske centralne banke Luis de Guindos je v sredo v intervjuju za Bloomberg opozoril na naložbe v kriptovalute. Glede “kriptovalut” je dejal: “To je sredstvo z zelo šibkimi osnovami in bo podvrženo veliko nestanovitnosti,” in dodal:

Ko imate težave pri ugotavljanju, kateri so resnični temelji naložbe, potem to, kar počnete, ni resnična naložba.

Njegov komentar je prišel med razprodajami številnih kriptovalut. Cena Bitcoinov je na nekaterih borzah, na primer Bitfinex, na kratko padla pod $ 30 K. . Vendar se je cena nekoliko okrevala in se giblje okoli ravni $ 38 K trenutno.

V svojem pregledu finančne stabilnosti je ECB dejala, da so tveganja, ki jih bitcoin predstavlja za širši finančni sistem, omejena. Podpredsednik Luis de Guindos je opozoril:

Situacija, ki smo jo imeli pred nekaj meseci, ko so cene naraščale, ni zelo drugačna od tiste kar imamo zdaj, ko se cene znižujejo.

Pred kratkim je šefica ECB Christine Lagarde dejala, da bitcoin nima nobene notranje vrednosti vlagatelji pa bi morali biti pripravljeni izgubiti ves denar, če vlagajo v kripto sredstva. Skrbi jo tudi, da so nekatere kriptovalute “nagnjene k pranju denarja.”

Kaj menite o tem, kaj je o kriptovaluti dejal podpredsednik ECB? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Pizza Initiative Launched Among Heavy Criticism: Only Fiat Accepted

'Bitcoin Is Dead'- Crypto Market Carnage Invokes Haters and BTC Obituaries

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments