9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Podpredsednik Fed ZDA Michael Barr podpira naporno linijo glede kriptovalut, vršilec dolžnosti vodje OCC nič bolj prijazen

- Advertisement -

Barr, zgodovinski svetovalec Ripple Labs, je precej manj kvalificirano preučil kripto, kot se sliši imel v nejavnem sektorju, saj predstavlja svoj prvi govor kot Fed vreden truda.

00 Celotni pogledi

9 Popolne delnice

Dva denarna uradnika vlade Združenih držav sta imela govora 7. septembra, s katerim so izrazili svoja stališča do kripto prava. Vsi so imeli pomisleke glede kriptovalut.

Michael Barr, ki je bil nedavno imenovan za podpredsednika odbora Zveznih rezerv Združenih držav za nadzor, je imel svoj prvi govor v svojem novem sposobnosti na inštitutu Brookings. Nastopajoči nadzornik valute Michael Hsu je na letni konvenciji klirinške hiše in inštituta za zaščito bank ponovil svoja čustva o kripto.

Barr je govoril o “paru moje potrebe v kratkem času in kako jih bom dosegel.« O kripto je govoril v dveh kontekstih. Najprej je navedel zgodovinske primere zasebnega denarja, ki je destabiliziral gospodarstvo, in pozval k predlogu za opazovanje stabilnih coinov. Barr je izjavil:

»Sodim, da bo kongres mogoče naključno nemoteno delal hitro in omembe vredne obvezujoče zakone potisnil v pripomnite stabilne kovance, kritično tiste, ki so zasnovani tako, da čakajo na doseganje stroškov, v celotnem bonitetnem regulativnem obsegu.« Barr je v celoti skrbel za kripto lastnino in izjavil, da namerava predstavljajo zaščito vsakemu potencialu bančnega sistema in denarne institucije, pri čemer ugotavljajo: »Kot zdaj vztrajamo pri povečanju kripto lastnine, na impulzivno rastočem in nestanovitnem trgu lahko udeleženci morda naključno presodijo, da novo blago označujejo najenostavneje naučiti, da ne izdelujejo več.” Vztrajal je:

»Načrtujemo sodelovanje z nekaj regulativnimi podjetji denarnih institucij, da bi izvedli določeno kripto dejavnost notranje banke je lepo urejeno, skladno z načrtom enake možnosti, enake dejavnosti, enakega zakona, kljub predhodnemu strokovnemu znanju za dejavnost.«Hsu je lani govoril na isti konvenciji in obudil svojo lansko temo, »Varovanje vere v bančništvo«. Izjavil je, da ko je bil včasih imenovan za njegov krik:

“Imel sem precej stališče in videl vijolične zastavice v izboljšavi posthaste kriptovalute. Pod mojim tečajem, OCC je sprejel “previden in previden” pristop.” Ta razteg se je nekoč odražal v razlagalnem pismu OCC 1200, ki je bil izdan novembra lani. V tem pismu je navedeno, da so dejavnosti s kriptovalutami dovoljene za banke, “opremljene, da lahko denarna institucija pokaže, v zadovoljstvo svojega nadzornega urada, da ima nadzor v kriku, da se dejavnosti navadi na čudovit in zdrav način.”

Povezano: Pojavljajoči se nadzornik OCC zahteva zahteve glede stabilnih kovancev

Hsu je govoril o stabilnih kovancih in crumple of Terra, govorimo o razdiralni veščini kripto. Veseli ga, da se odnos med bankami in fintech podjetji impulzivno razvija in povzroča “dezintegracijo” v sferi.

Barr, zgodovinski član svetovalnega odbora Ripple Labs, je bil včasih imenovan za Consumed July . Nekoč so pričakovali, da bo odkril kontrolorja valute. Hsu je bil kontrolor od Would morda po naključju 2021.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -