-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Podružnica Binance Singapore pridobi 18-odstotni delež zasebne borze

Podružnica Binance Singapore pridobi 18-odstotni delež zasebne borze

Za najnovejšo pridobitev Binance še vedno veljajo nekatere regulativne zahteve.

768

Skupni ogledi

34

Skupaj delnice

Binance Singapore arm acquires 18% stake in private stock exchangeBinance Singapore arm acquires 18% stake in private stock exchange

Binance Asia Services, singapurska veja velike borze kriptovalut Binance, je pridobila delež v lokalni zasebni borzi vrednostnih papirjev Hg Exchange (HGX).

Dne 7. decembra je podjetje je uradno objavilo pridobitev poštnega denarja % deleža v HGX, borzi z licenco in urejeno s strani Monetarne uprave Singapurja.

Izvršni direktor Binance Singapore Richard Teng je dejal, da bo nova naložba pomagala Binance in HGX pri nadaljnji širitvi obseg izdelkov in storitev, »podprtih s tehnologijo veriženja blokov« v Singapurju.

»Kripto in tradicionalna finančna ponudba se še naprej zbližujeta. Naš cilj je sodelovati s HGX za izboljšanje ekosistema veriženja blokov v Singapurju,« je izjavil Teng.

HGX je zasebna borza, ki jo vodi skupnost, ki so jo ustanovile finančne institucije, kot je upravljanje premoženja. podjetje PhillipCapital, lokalna skupina za finančne storitve PrimePartners in Fundnel, tehnološka platforma za zasebne naložbe v jugovzhodni Aziji. Borza naj bi uporabljala blokovno verigo Zilliqa.

Potem ko je delal kot izvršni direktor regulativnega organa za finančne storitve na globalnem trgu Abu Dhabi, se je Teng avgusta pridružil Binance Singapore kot izvršni direktor

. , nekaj let po ustanovitvi podružnice v Singapurju. Po besedah ​​izvršnega direktorja Binance še naprej tesno sodeluje s “ključnimi vladnimi agencijami” za podporo rasti ekosistema veriženja blokov in aktivno zaposluje lokalne talente.

Povezano: Singapur prekine licenco Exchange Bitget zaradi promocije K-pop kovancev